- הוסף לסימניות
- #12,661
בצד שמאל תלחץ על generate media ושם תלחץ על imagen שם יש לך אפשרות לבחור בצד ימין את המודל (run settings)כן, אבל מה זה שם?
בצד שמאל תלחץ על generate media ושם תלחץ על imagen שם יש לך אפשרות לבחור בצד ימין את המודל (run settings)כן, אבל מה זה שם?
פנחס רק לי זה חסום ? או גם לך
פנחס רק לי זה חסום ? או גם לך
חסום התמונה. צרפי בזיפהי, יש אפשרות ליצור לי סגנון של כזה לוגו בשם michal?
תודה רבהצפה בקובץ המצורף 2031361
צפה בקובץ המצורף 2031361
עומדים על התמונות, ולוחצים על הלחצן הימיני בעכבר ואז בוחרים שאפשרות לדחוס לזיפ. ומצרפים בצרף קבצים.
עומדים על התמונות, ולוחצים על הלחצן הימיני בעכבר ואז בוחרים שאפשרות לדחוס לזיפ. ומצרפים בצרף קבצים.
תעייני בקטלוג מבחינת סגנון-אני יכולה ליצור בסגנון שהיא צריכה(כמובן בתשלום -המחיר של הדמויות זולות ממש))עלו כאן בעבר תמונות מדהימות של רגשות - בנות. אחותי, חרדית העובדת במגזר הדתי לאומי והיא מבקשת תמונות של בנות המביעות רגשות שונים אבל שיהיו מותאמות מבחינת הנראות לבנות מהמגזר הדתי לאומי.
מקווה שהבהרתי היטב את כוונתי.
@מיכל אביטבול בבקשה.אני רוצה כזה סגנון, בשם michal
אולי קצת לשנות צבעים וכו..
תודההה
ועוד תמונה של ילד חרדי עם חליפה וכובע בכיתה ח', דורש בפני מאות אנשים וכולם מוחאים כפים
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים