שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
תמונה של כפר נופש פסטורלי, שוכן בין הרים גבוהים
תודה

תמונה של כפר נופש פסטורלי, שוכן בין הרים גבוהים
תודה
1754045103801.png

1754045135250.png

קבצים מצורפים

• Downloads.rar
    14.4 MB · צפיות: 13
מישהו יכול ליצור יצירה של:
אדם שמחזיק שלט שמצויר בו שאדם מחזיק שלט וכו' וכו' וכו'?

הי, יש אפשרות ליצור לי סגנון של כזה לוגו בשם michal?
תודה רבה
1754175100480.png

1754175100480.png

אני רוצה כזה סגנון, בשם michal
אולי קצת לשנות צבעים וכו..
תודההה

עלו כאן בעבר תמונות מדהימות של רגשות - בנות. אחותי, חרדית העובדת במגזר הדתי לאומי והיא מבקשת תמונות של בנות המביעות רגשות שונים אבל שיהיו מותאמות מבחינת הנראות לבנות מהמגזר הדתי לאומי.
מקווה שהבהרתי היטב את כוונתי.

עלו כאן בעבר תמונות מדהימות של רגשות - בנות. אחותי, חרדית העובדת במגזר הדתי לאומי והיא מבקשת תמונות של בנות המביעות רגשות שונים אבל שיהיו מותאמות מבחינת הנראות לבנות מהמגזר הדתי לאומי.
מקווה שהבהרתי היטב את כוונתי.
תעייני בקטלוג מבחינת סגנון-אני יכולה ליצור בסגנון שהיא צריכה(כמובן בתשלום -המחיר של הדמויות זולות ממש))
לקטלוג תמונות לקישוט הגן והכיתה >>כאן<<

בבקשה אם אפשר לייצר לי חתן מתאים לכלה המצורפת

קבצים מצורפים

• תמונה1.jpg
    תמונה1.jpg
    KB 21.2 · צפיות: 18
יש אפשרות למישהו ליצור לי תמונה של ילד חרדי בכיתה ב' שנראה שהוא באמצע מבחן פומבי במשניות, כולם מסתכלים עליו והוא משפיל מבט ולא עונה, והאבא והאמא מסתכלים מהצד ומאוכזבים ממנו

ועוד תמונה של ילד חרדי עם חליפה וכובע בכיתה ח', דורש בפני מאות אנשים וכולם מוחאים כפים

תודה רבה

את הציור הראשון יש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה