שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
בבקשה שוב!!!
מי יכול/ה לבצע תמונה של יהודי חסידי
בלבוש צאלמר (זברה) מכף רגל ועד ראש
מקדימה ומאחורה
יישר כח!!!!!!!!

אשמח לאבטיח מגולף, שהגילוף של הקליפה הירוקה היא בצורת לב ורואים את החלק האדום הפנימי וכך נוצר לב אדום.
❤️
או כמה לבבות.

אשמח אם יש מישו שיכול לייצר לי תמונה של
אתרוג ומ2 הצצדים יש ידים שמחזיקים אותו.
על רקע שקוף

יעזור לי ממש להיום

קולולולולולולולולו
קבלו!
(y)(y)(y)(y)(y)

יש כאן בעלי חסד להכין לי עטיפה למחברת שפה. אותיות. ומושגים ? בבקשה
הבת שלי לפני לידה ופשוט אני לא רואה את עצמי מכינה והכל חיב להיות מוכן תודה מראש לכל העוזרים

יש כאן בעלי חסד להכין לי עטיפה למחברת שפה. אותיות. ומושגים ? בבקשה
הבת שלי לפני לידה ופשוט אני לא רואה את עצמי מכינה והכל חיב להיות מוכן תודה מראש לכל העוזרים
יותר פירוט?
מה אמורים לראות שם?

יותר פירוט?
מה אמורים לראות שם?
העשרת השפה ילד וילדה קוראים בספר וכמובן כותרת העשרת השפה עם רקע יפה גודל A5
מחברת מושגים -כותרת יפה וכל מיני סוגי מכשיר כתיבה גודל A4
אותיות -כותרת בן בת כותבים אותיות במחברת ומסביב אותיות ומסגרת גם
הכל בצבעים שמתאים לבנים ובנות
אין מילים רק דק ישלם לכם על טוב ליבכם

מחברת מושגים - אני לא יכול.
אני כותב באנגלית, ואז מתרגם בחזרה. את המילה "מושגים" אי אפשר לתרגם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה