שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
ציור לרוחב רקע חלת דבש או משהו שאת חושבת שיתאים לדף אכיל לכניסה לחיידר בצד ילד ליטאי גיל 4 שנכנס לחיידר ושיהיה לי 2 רקעים יפים מלבנים לרוחב הראשון גבוה אבל לא בראש העמוד השני יותר גדול כי יש יותר מלל.
בצד שמאל אולי עוגת דבש או אותיות למטה כיד הדמיון הטובה.
תודב רבה רבה
אני לא כזה הבנתי. דף אחד? ודף שני? (סליחה שאני כזה בינה מלאכותית)

אם אפשר תמונה של כדור העולם [גלובוס] מתפרק, מתפוצץ.

אם אפשר תמונה של כדור העולם [גלובוס] מתפרק, מתפוצץ.
1755808791791.png

יצא לי לאורך... אבל בסר אני מעלה לך אוקיי? אחרי זה תעצבי את זה בקנבה...

ב"ה הסתדרתי עם התמונה הזאת
ועכשיו עוד בקשה...
התמונה עזרה לי גם יש מצב רק להפוך לתמונה אורך ולהוריד מילה ספר להוסיף כותרת העשרת השפה
ולהוסיף מפוזר המילים: זכר נקבה, יחיד רבים, גדול קטן
תודה ענקית

אני שואל פעם שנייה כי זה דחוף:
מישהו יכול לייצר תמונה של מישהו מחזיק שלט שמצויר בו מישהו שמחזיק שלט וכו' וכו' וכו'?

"האיש הזה"
רק עכשיו שמתי לב שהילד בלי ציציות, אשמח אם יהיה אפשרות להוסיף לו כאלו.
ובמטותא- שהרקע יהיה שקוף.
ואם כבר, וממש לא חשוב אם תוכל לשנות את צבע החולצה לתכלת או ירוק בהיר או בסגנון.....

תודה רבה רבה!!!!
1755861692380.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה