שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אז למה אמא וכו' לא יעלה?
לא מכיר בדיוק את כל הכללים של נטפרי ופרוג.
אבל בדרך כלל זה אותם כללים, ותמונה שתיחסם בנטפרי - לא תועכל לעלות כאן.
תמונה לא ריאליסטית של אישה מבוגרת- נחסמת בנטפרי.
אלו העובדות, וזה כל מה שאני יודע.

הנה, באדיבות סורה:
תמונה באיכות מעולה!

קבצים מצורפים

• assets_task_01k3cfxc93ev6rjcefka9sv8mf_1755987344_img_0.zip
    KB 210.4 · צפיות: 15

קבצים מצורפים

• c91c6e41-1e40-44e6-81a4-648c956ff33f.png
    c91c6e41-1e40-44e6-81a4-648c956ff33f.png
    1.9 MB · צפיות: 11
  • ילדה בורוד.zip
    1.9 MB · צפיות: 10
אני צריך שייצרו לי תמונה של

"ילד כבן 12 עומד ומתפלל עם סידור ביד. לילד כיפה כחולה. פאות ישרות בלבד – לא מסתלסלות, לא מתגלות – אלא צמודות לראש ומשכות מאחורי האוזניים בצורה חלקה. לובש חולצה תכלת, מכנסיים שחורים, נעלי שחורות. הציציות יוצאות החוצה – בכל צד נראים שני חוטים יחד, צמודים זה לזה. החולצה מחוץ למכנסיים. ללא רקע כללי."
בצ'אט GPT הוא כותב לי שזה נוגד את ההנחיות שלו
אשמח אם מישהו יצליח ך ייצר לי כזה תמונה
הרעיום שזה יהיה ילד לטאי עם פאות מאורי האוזניים ולא רק סתם פטים או פאות מסולסלות
ואני צריך גם על אותו רעיון שהילד לומד עם אבא שלו
וגם שהילד יושב על ספסל ומכבד את החבר שלו בחטיף ממתק
תודה רבה
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים תברכו מפי עליון

מישהו יכול ליצור לי צללית של בחור צעיר בן 20 בשחור לבן פרופיל, כשבתוך זה האותיות A B בצבע זהב יוקרתי כזה או אותיות מאש? משהו שישלב שיהיה מתאים לתמונת פרופיל למייל

זה היה הכיוון??
לקח זמן עד שנטפרי סינן
זה היה הכיוון רק שיראו אותו מהצד
אני פשוט מאד רוצה שיראו את הפאות הולכות אחרוה (שיראו שיש פאות אחורי האוזן)
וזה לא כ"כ מצליח
תודה רבה בכל מקרה
אם תצליח אשמח שתעלה

מישהו יכול ליצור לי צללית של בחור צעיר בן 20 בשחור לבן פרופיל, כשבתוך זה האותיות A B בצבע זהב יוקרתי כזה או אותיות מאש? משהו שישלב שיהיה מתאים לתמונת פרופיל למייל
משהו כזה:?
copilot_image_1755997457875.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה