שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
ל❤️❤️@

לא מצליחה לתייג אותך.
יש לך כח להוסיף לי את כל הכיתוב? תרגישי בנח לסרב.
תודה.

האמת שכתבתי בסגנון מצוייר, אבל בגלל שאולי זה לא הובן כראוי אז לאחר מכן שמתי גם תמונה.
זה בשביל לעזור לחברה מחנכת חנ"מ לכיתה א'. מי שמעוניין לעזור אני ממש אשמח, לא בשביל להטריח.
תודה על הרצון הטוב שיש כאן לכולם, ממש לא מובן מאליו.
אגב, גם חשבתי שזה יכול לעזור לעוד מורים/ות פה לתחילת שנה.
עשיתי לך סגנון מצויר....
יש פורטל למורים ומלמדים....אבל חסמו אותי שם...לא יודעת למה....
דרך אגב,אני גם מורה בחנ"מ

ל❤️❤️

אפשר בבקשה שוב את התמונות של הציפורים בקובץ זיפ?
ממש תודה וסליחה על הטרטור

קבצים מצורפים

• רקע תכלת בהיר לבן עם ציפורים עפות_הציפורים בגווני התכלת, זהב, לבן בצד שמאל (2).zip
    KB 291.8 · צפיות: 14
אשמח לכריכה גודל A4 לחוברת סיפורי תורה.
חשוב שיהיה תמונות של בן ובת ילדים מחייכים ולומדים מתוך חומש בראשית

@ל❤️❤️

אני רוצה להדפיס היום את התמונה עם הנטילת ידיים. איזה גודל הכי ענק אפשר להדפיס, כדי שיצא ברור?
תודה ענקית
ואם יש לך כח לעשות לי את הרעיון של אותה תמונה רק בגווני כתום חום- ילד שנכנס למיטה וקורא קרית שמע
את הפסוק " הצלאך הגואל" בשלמותו.
בסגנון שעשית לי את התמונה הקודמת
תודה רבה
אין עליך.

ל"מודה אני" עם הילד והנטילת ידיים.
אני רוצה את זה עם כל הפסוק עד "אמונתיך"
הבינה לא מסוגלת משפט כ"כ ארוך ללא שגיאות
אני יכולה לנסות, אבל מנסיון זה לא ילך
עדיף לך להוסיף לבד אפילו בפוואר פוינט או קנבה

@ל❤️❤️

אני רוצה להדפיס היום את התמונה עם הנטילת ידיים. איזה גודל הכי ענק אפשר להדפיס, כדי שיצא ברור?
תודה ענקית
ואם יש לך כח לעשות לי את הרעיון של אותה תמונה רק בגווני כתום חום- ילד שנכנס למיטה וקורא קרית שמע
את הפסוק " הצלאך הגואל" בשלמותו.
בסגנון שעשית לי את התמונה הקודמת
תודה רבה
אין עליך.
לדעתי גובה של מטר ואורך ביחס יצא לך ברור...יותר מזה אני לא מבטיחה, אולי.....

הבינה לא מסוגלת משפט כ"כ ארוך ללא שגיאות
אני יכולה לנסות, אבל מנסיון זה לא ילך
עדיף לך להוסיף לבד אפילו בפוואר פוינט או קנבה
ניסיתי...........
ChatGPT Image Aug 28, 2025, 10_06_32 PM.png

אני אשמח מאד לתמונות של גן ילדים, גן פרחים, גן חיות וגן ילדים וכן ילדה הולכת לגן...
תודההה

אני צריכה דף צביעה - רק קווי מתאר של אמא מדליקה נרות שבת וכן שולחן שבת ערוך יפה. (שיהיה מתאים לגן בית יעקב בנות)
אשמח אם למישהו/י יהיה זמן להכין לי כאלה דפים.
תודה מראש!

את אלופה.
אבל למה לא כתב אלוקינו?
ככה אני לא יכולה להדפיס ואין לי מושגים בשום תוכנה של גרפיקה🤔
לא נעים לי לשגע אותך אבל אולי תכתבי רק שמע ישראל.
הבנים שלי כ"כ יהנו מיזה.
יכול לנסות. יש לי קצת ניסיון בזה, ואני יודע לתת לה את ההוראה הנכונה. מה צריך?

אשמח לתמונה של ילד, נראה שקוע בעצמו [עצוב\מהורהר\מופנם], יושב על אבן, ומשחק בחול על הרצפה עם קצה ענף, כאילו משרבט צורות.
שהילד יראה חרדי אבל לא משנה מגזר ומגדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה