- הוסף לסימניות
- #13,381
לא מה פתאוםזה עולה 250$ לחודש/83 סרטונים?
בגימיני פרו הרגיל שעולה 74 ש"ח לחודש (שכולל עוד הרבה דברים של גוגל כמו איחסון ןAI מתקדם , יש 3 סרטונים ביום.
לא מה פתאוםזה עולה 250$ לחודש/83 סרטונים?
העליתי לעילהיי צהריים טובים
אני אשמח אם תוכלו ליצור לי סוג של אנימציה או GIF או סרטון קצר של קופסת מתנה נפתחת לשילוב במצגת(של פיצוח קוד בחדר בריחה)
תודה מראש
zip אם יעזור:אה מחילה לא שמתי לב נטפרי חוסם לי
יש מצב לשלוח לי למייל?...
zip אם יעזור:
אולי בלילה כרגע פחות אפשרייפה מאד תודה רבה
יש מצב רק שזה יהיה יותר דרמטי ומתנה יותר גדולה משהו כמו התמונה שצירפתי רק עם שמע?
תודה
זה מה שזה נתן לי--אם משהו יוכל ליצור לי תמונה של
ילד עם שקית ממתקים וחבר בורח
הילדים ליטאיים, תמונה מוארת ויפה
וואו..רק עכשיו ראיתי..אבל נטפרי חוסם לי,יש מצב אם זה לא מטריח לזיפ?
אשמח אם זה יהיה היום או מחר.תמיד...סתם,אבל כן..בשניה שיתאפשר לי אני יצור לך,פשוט אני על מחשב עם חסימה כרגע....למתי את צריכה את זה?
אני ממש אשתדל..20,נכון?אשמח אם זה יהיה היום או מחר.
תודה ענקית
לגמרי......אני ממש אשתדל..20,נכון?
רק על תכעסי אם לא יצא לי............לגמרי......
תודה
יפה מאד תודה רבה
יש מצב רק שזה יהיה יותר דרמטי ומתנה יותר גדולה משהו כמו התמונה שצירפתי רק עם שמע?
תודה
תודה רבה מתי שתוכלו....אולי בלילה כרגע פחות אפשרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים