שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
היי צהריים טובים
אני אשמח אם תוכלו ליצור לי סוג של אנימציה או GIF או סרטון קצר של קופסת מתנה נפתחת לשילוב במצגת(של פיצוח קוד בחדר בריחה)
תודה מראש
העליתי לעיל
לא טוב?

אם משהו יוכל ליצור לי תמונה של
ילד עם שקית ממתקים וחבר בורח
הילדים ליטאיים, תמונה מוארת ויפה

קבצים מצורפים

• lovepik-pink-ribbon-love-gift-box-png-image_401668861_wh860.png
    lovepik-pink-ribbon-love-gift-box-png-image_401668861_wh860.png
    KB 279.9 · צפיות: 9
@טוב עין
וואו..רק עכשיו ראיתי..אבל נטפרי חוסם לי,יש מצב אם זה לא מטריח לזיפ?
אבל ממש ממש תודה על היצירה ופינוי הזמן שבטח חשוב לך..

ל❤️❤️

תודה ענקית על הרצון הטוב..מעריכה ממש

יפה מאד תודה רבה
יש מצב רק שזה יהיה יותר דרמטי ומתנה יותר גדולה משהו כמו התמונה שצירפתי רק עם שמע?
תודה
אולי בלילה כרגע פחות אפשרי
תודה רבה מתי שתוכלו....
אני יפרט את זה קצת יותר
אני צריכה סרטון קצר של קופסת מתנה גדולה נפתחת(אם יש אפשרות לצבע כסף עם פפיון אדום עדיף) עם שמע של זכיה משהו שמזכיר את התמונה שצירפתי
תודה ענקית

קבצים מצורפים

• מתנה.jpg
    מתנה.jpg
    KB 107.1 · צפיות: 8
שלום לכול היוצרים המוכשרים!!!
בבקשה,
קצת דחוף,
אם אפשר:
*דף A4 שמנת עם דגל זהב משובץ ב 4 יהלומים מתנופף לגבהים.
*דף A4 שמנת עם נגיעות של זהב ויהלומים מפוזרים.
תודה רבה!! אשמח לכמה סגנונות שאוכל לבחור את המושלם מבינהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה