- הוסף לסימניות
- #13,441
ואם תוכל לעלות את הסרטונים בזיפ שאוכל לראות אני ממש אשמח
מקפיצה,
אשמח לעזרה
היי! אחר הצהריים טובים לכולםם!!צפה בקובץ המצורף 2052356
אשמח לתמונה של האוזניות האלה רק ברקע הים בשקיעה.(נגמר לי המגבלה בגיפיטי...)
היי
אשמח ללוגו עדין ויפה של המילה Rivky בצבעי ורוד יפה, או בתורכיז
עם סגנון עיצוב של שפריצים של צבע חמודים או משהו אחר בסגנון
תודה רבה!
תודה!
תודה!
אבל חסום לי,
יש למישהו לשלוח לי תמונות כפי הבקשה
ממש יעזור לי!
וואוווווווו!!!!!! בדיוק מה שהייתי צריכה..תודה ענקית לך!!!
........(נגמר לי המגבלה בגיפיטי...)
איזה גודל?היי לכולם!!
ערב טוב ומבורך.
אם מישהו יוכל ליצור לי (לצורך הדגמה..)
רקע של פומה בגווני הכחול,טורקיז,תכלת וכו'...
תודה גדולה..
........
A4.תודה.איזה גודל?
היי לכולם!!
ערב טוב ומבורך.
אם מישהו יוכל ליצור לי (לצורך הדגמה..)
רקע של פומה בגווני הכחול,טורקיז,תכלת וכו'...
תודה גדולה..
........
בטוחה שזה מהמממםם..אבל-נטפרי חוסם לי..יש מצב אם זה לא מטריח אותך לעלות בזיפ?סורי אם הגזמתי.......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים