- הוסף לסימניות
- #13,461
בכלל לא זה חצי שניה זיפבטוחה שזה מהמממםם..אבל-נטפרי חוסם לי..יש מצב אם זה לא מטריח אותך לעלות בזיפ?סורי אם הגזמתי.......
את צריכה את הפומה עצמו כחול או כמו שעשיתי?
תגידי אני יכולה לשנות
בכלל לא זה חצי שניה זיפבטוחה שזה מהמממםם..אבל-נטפרי חוסם לי..יש מצב אם זה לא מטריח אותך לעלות בזיפ?סורי אם הגזמתי.......
העתקתי את ההנחיה - זה מה שיצא:היי לכולם!!
ערב טוב ומבורך.
אם מישהו יוכל ליצור לי (לצורך הדגמה..)
רקע של פומה בגווני הכחול,טורקיז,תכלת וכו'...
תודה גדולה..
........
גם לי ואז כתבתי לו את הסמל של פומה וזה יצר טובהעתקתי את ההנחיה - זה מה שיצא:
מהמם!בכלל לא זה חצי שניה זיפ
את צריכה את הפומה עצמו כחול או כמו שעשיתי?
תגידי אני יכולה לשנות
איזה גודל?אני צריך מסגרת יפה של תמונה אבל משהו דק!
תודה רבה.
גודל A3 בערךאיזה גודל?
לאורך, לרוחב או מרובע?
חח..אבל יצא ממש חמוד..העתקתי את ההנחיה - זה מה שיצא:
בלי הפרחים גם?אני צריך כינור לבן ויפה בלי רקע
או שמישהו יכול להוריד לי בGPT את הרקע!
תודה!
כן.בלי הפרחים גם?
זה טוב?גודל A3 בערך
לאורך.
משהו יוקרתי ויפה.
תודה
אני צריך כינור לבן ויפה בלי רקע
תודה!
אני צריך כינור לבן ויפה בלי רקע
תודה!
אם ככה יצרתי עוד משהו שאני לא מצליחה להוריד בגלל החסימה...חח..אבל יצא ממש חמוד..
אולי זה יעזור לי בהמשך
(אני עושה סוג של עבודה על פומה...למרות שהעתקתי מגוגל...נראה לי שזה ישתלב...)
תודה רבההההה
חסום לי
אפשר בזיפ?
את כל מה ששלחו לי אני לא מצליחה לצרף!
את הקבצים שיראו פה!
בבקשהאפשר את המסגרת גם בזיפ?
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים