אני מעלה הרבה אתם יכולים לבחור מתוכםתינוק או תינוקת קטן פחות משנה שיהיה בולט שזה תינוק
אבא ואמא
ממש תודה!
תזכו למצוות!
אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
אני צריכה לקלסר עולם הילד
משהו שיבטא יפה את הנושא
הילדה מעדיפה בסגנון עולם קסום דמיוני בקיצור מהחלומות
היי אשמח לתמונות
של אבא עדיף חסידי
אמא עם מטפחת
תינוק
לצורך לימוד המושג כל תמונה בנפרד!
תודה!
אני צריכה כמה יהלומים כמו היהלום שבתמונה פה בכמה גדלים
תודה!צפה בקובץ המצורף 2059329
אשמח אם יוכלו לייצר דף עם חיבור קווקווים (רק נקודות ללא קווקווים וללא צבע) עדיפות עם מספור תקין של ילד מלקק דבש עם אצבעו מקופסת דבש.
אפשר אותו דבר בבת?
היי אשמח לתמונות
של אבא עדיף חסידי
אמא עם מטפחת
תינוק
תודה!
אסור להעלות כאן נשים מעל גיל 3היי אשמח לתמונות
של אבא עדיף חסידי
אמא עם מטפחת
תינוק
תודה!
תודה, דיזיינר
אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
אני צריכה לקלסר עולם הילד
משהו שיבטא יפה את הנושא
הילדה מעדיפה בסגנון עולם קסום דמיוני בקיצור מהחלומות
התמונות שיצרת מאלפוווות....תודה, דיזיינר
לא, עם נתיברק שאלה: את יוצרת את זה עם נטפרי?
לא מכירה.. אם את רוצה להוריד משהו תגידי מה ואשים בזיפועוד שאלה: למה כשאני רוצה להוריד את התמונות ואני לוחצת על זה הוא פתאום עושה לי שהוא שולח את זה לנטפרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים