שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
זה יותר טוב?
אני מנסה את הדוגמא שהעליתצפה בקובץ המצורף 2060616
1757421960981.png

כמו זה. ברור חד.
רק להוריד את הכובע
לעשות את הפאות מתחת לכיפה כמו בגור
וחליפה ארוכה
ושהבחור יהיה צעיר
וממש תודה

אם אפשר בבקשה תמונה של אדם בודק לולב
כשהוא פותח את הלולב לשני הצדדים שרק התיומת (העלה האמצעי)
באמצע ועל זה באדום איקס
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• חודשים.zip
    5.2 MB · צפיות: 19
יש כאן עוד תיקיה של תמונות לחודשי השנה בבן רק שלי חשוב שהדמות תתאים לחיידר ליטאי קלאסי.
ניסיתי לצרף ולא הצלחתי להעלות כתיקיה אם זה עוזר אני ינסה להעלות

אם אפשר בבקשה ליצור מסגרת לתמונת שנה טובה התמונה שהכנו צולם ברקע דשא
אני צריך שזה יתאים לשנה טובה כלומר עם תפוחים ודבש. בתודה מראש!!

מחפשת רימון בסגנון הזה ממש על רקע לבן באיכות גבוהה
תודה

קבצים מצורפים

• רימון.jpg
    רימון.jpg
    KB 126.1 · צפיות: 11
האם מישהו יכול להכין לי שולחן ערוך שבו אוכל לשבץ פלייסמט וכרטיס לידו? סט של צלחות , סכום, כוס, וכד'? תודה מראש!!

אשמח לתמונה המבטאת את הביטוי "נפל לו האסימון" וכן תמונה נוספת על אותו משקל - "מפל של אסימונים"
תודה מראש לכל אלו שמשקיעים מזמנם כדי לעזור לאחרים!
תודה ל
על הדוגמה היפה!
מחפש עוד סגננות
תודה מראש!

ממש מתוק מדבש!
ניסיתי להעתיק את התמונות לוורד
הבעיה שבהגדלת התמונה זה יוצא קצת מטושטש
האם יש דרך לשמור על החדות?

אשמח לתמונה של ילדת בי"ס צנועה - יום הולדת (עם בלונים...)
עפ"י חוקי האתר - אין לעלות תמונות של בנות מעל גיל 3
אם תרצי ללא הילדה, תתארי מה את רוצה - ונשמח לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה