שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח לתמונה שרואים בה זקנה יושבת בכיסא גלגלים באוטובוס מחייכת ומולה יושבת נערת סמינר שמחייכת אליה
אם אפשר בקובץ ZIP תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
התמונות מהממות!!
הכסלו מצוין!!
החשון פחות ברור.
אני חושבת שזה יצא כך בגלל שבכסלו הכיתוב יצא על הציור שהוא כהה יותר.
אולי כדאי כן לנסוך לעשות מעט שינוי בצבע?
@בס''ד -אי אפשר אחרת
 (47).png
 (48).png

שלום לכם
אני צריך לכתוב ברכה ליום הולדת
ואני רוצה דף A3 שזה גדול יותר
שיהיה רקע יפה. ובצדדים יהיה מצד אחד דברים שקשורים לראש השנה ומצד שני דברים שקשור ליום הולדת
אבל שהדף יהיה באכות גבוהה
מי שיכול או יכולה לעשות לי כזה דבר תבוא עליו ברכה מהשמיים
תודה לכם עם ישראל
@הכל מתחיל כאן
 (45).png
 (46).png

מישהו יכול לעשות כרטיס שנה טובה: "לחברי היקר שנה טובה מיענקי לוברבום" עם ציור של שופר , תפוח בדבש...

מהממם!!
אולי כן עדיף בשביל לשמור על מראה אחיד כן כן לחזור לרקע הבהיר ולעשות שינוי באותיות.
בגלל שהרקע הזה מתאים לחודש אבל בחודש אחר ניצטרך לשחק עם הרקע.
אולי אפשר לעשות צל חזק וחד יותר מבמקור פחות מתפזר.
לחילופין אם זה מורכב לעשות את האותיות בגוון בהיר.
תודה ענקית!!
וסליחה על הבלבול...

אם זה מורכב לא חובה להיצמד למקור
מה שרציתי זה תמונה לכל חודש של ילד.
משהו בסגנון הזה של הציור בנוסף הראה נקי, עדין, ורך.

בדחיפות!! אם אפשר בבקשה לייצר דף יצירה של אתרוג [עם קווים לציור] שחור לבן.

נערך לאחרונה ב:
תודה לכולם.

אשמח לשתי ילדים ליטאיים נותנים ידים ומחייכים.

או שתי ילדים ליטאיים מאירים פנים אחד לשני.

צריכה בשביל סיפור
תמונה של ילד חסידי בן 3 בערך
(אם אפשרי מסתכל על בעל תוקע)
וכן אותו ילד בגיל 10-12
וכן בגיל 30
ובתור זקן (אפשרי כבעל תוקע)

תודה רבה

יש משהו שמוכן ליצור לי תמונה עכשיו?
מאתמול נטפרי חוסם לי כל תמונה שיצרתי וזה תוקע לי את העבודה ברמות!
יש לי פרומט מוכן
תודה מראש!
"Bottom third: clear soft bluish sky (slightly deeper than baby blue, empty for text). Top: soft white fluffy clouds. Above the clouds, a small 3D airplane that looks half realistic and half like an inflated balloon, lying on a soft pillow, eyes gently closed as if asleep. Calm dreamy mood, soft natural realistic lighting, high resolution."

יש משהו שמוכן ליצור לי תמונה עכשיו?
מאתמול נטפרי חוסם לי כל תמונה שיצרתי וזה תוקע לי את העבודה ברמות!
יש לי פרומט מוכן
תודה מראש!
"Bottom third: clear soft bluish sky (slightly deeper than baby blue, empty for text). Top: soft white fluffy clouds. Above the clouds, a small 3D airplane that looks half realistic and half like an inflated balloon, lying on a soft pillow, eyes gently closed as if asleep. Calm dreamy mood, soft natural realistic lighting, high resolution
1757923761379.png

תודה רבה
כמובן שגם את זה נטפרי חוסם לי.. לא יודעת מה עובר עליו..
יש מצב ליצור את התמונה במצב רוחב?
שכחתי לכתוב את זה
תודה רבה!

תודה לכל המסייעים

אני באמצע להכין מצגת על שיר של המשל על תפילת תשב"ר (של הילד ואביו שתעו ביער
מצאו ארמון שהיה מסובב בחומה, ורק בעזרת הילד שאביו הרימו, הצליחו להוריד את המפתח שהיה מונח מאד
גבוה באיזה חור)
חסר לי קצת קטעים להמחשת הקטע של המפתח שנמצא גבוה והאבא מנסה להגיע אך בסוף בזכות הילד שעלה על כתפיו הוא הגיע.
אשמח לכל תמונה/סרטון שיעזור לי!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה