שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
מישהו יוכל ליצור לי תמונה של כיפה, בצבע שחור לבן, שנראית כאילו לבושה על הראש?
כמו זו, רק שהחלק התחתון יהיה קעור, שיהיה אפשר להלביש על הראש
1758089413336.png

שלום!
אפשר ליצור לי בבקשה רקע לדגל לשמחת תורה? (עבור גן)
משהו בגווני הבורדו-שחור-זהב, עם תמונה של ספר תורה ספרדי
ועם מקום לתמונת הילד?
תודה מראש!

אשמח לציור תפילין וציור של סוכה בסגנון צבעי מים עם קו קונטור:
ואם אפשר גם כיפה או סמל לחלאקה.

1758102652633.png

אשמח אם תוכלו ליצור לי מסגרת עם שבעת המינים
תודה

אשמח אם יש מי שיכול ליצור תמונה של ארבעת המינים
עדיפות על רקע שקוף. שיהיה מרשים וחי באיכות להגדלה
תודה מראש!!!

אשמח לתמונה שלסדר סימני ראש השנה עם אלמנטים מתאימים ומעוצבים עם מקום לתמונה שלהילד ?? תודה !!

קבצים מצורפים

• 20250917_2305_ארבעת המינים המרהיבים_simple_compose_01k5cmfh7genkt3gk2rnfh82fr (4).zip
    1.7 MB · צפיות: 13
אשמח אם תוכלו ליצור לי מסגרת עם שבעת המינים
תודה
אני מנסה להבין מה התכוונת, מסגרת לתמונה/למכתב, ומה זה אומר שבעת המינים, כזה דבר לדוג'?
1758141892111.png

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-09-17 234449.zip
    KB 679.2 · צפיות: 13
משהי יכולה ליצור לי בבקשה סוכה עם דפנו תעץ ושרואים את הבדים הלבנים מתנופפים ,וסכך אחד בצבע חום ואחד בצבע זהב, תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה