- הוסף לסימניות
- #13,781
אפשר גם בקובץ פשוט יש לי נטפרי ולא מצליחה לפתוח
תודה
אפשר גם בקובץ פשוט יש לי נטפרי ולא מצליחה לפתוח
תודה
אשמח מאוד לתמונה של קוף בונה סוכה לצורך המחשה של שיעור בנושא. תודה.
בטח שאפשריש אפשרות לעשות בai עיבוד לתמונה?
אני רוצה עיבוד ממש קל, להאיר ולטשטש רקע
אשמח לתמונה של אברך ליטאי עומד על סולם ובונה סוכה
אין ליבטח שאפשר
איזה כלי ?
אשמח לדף- מכתב על רקע בצבע אפרסק-ורוד בייבי - ושפן/שפנים בפינה של המכתב בסגנון של התמונה המצורפת
תודה!!
אשמח לדף- מכתב על רקע בצבע אפרסק-ורוד בייבי - ושפן/שפנים בפינה של המכתב בסגנון של התמונה המצורפת
תודה!!
צפה בקובץ המצורף 2067844
אשמח לקבל בדחיפות תמונה של כדור הארץ עם הדגשה (או חיצים, משוה שיראה על פריסת סניפים רחבה) על הערים ירושלים, בני ברק, אלעד, בית שמש, אשדוד, בארא פארק, וילמסבורג, מאנארא, מאנסי
תודה מראש
אם אפשר שהערים בארץ יהיו בעברית יהיה ממש מושלם, בכל אופן תודה
אם אפשר שהערים בארץ יהיו בעברית יהיה ממש מושלם, בכל אופן תודה
כמו כן אני רואה שבית שמש נכתב פעמיים במקום אשדוד כמו כן מאנארא לא נמצא ובמקום זה יש משהו לא ברור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים