אוקיי-כמו כן אני רואה שבית שמש נכתב פעמיים במקום אשדוד כמו כן מאנארא לא נמצא ובמקום זה יש משהו לא ברור
חשוב לי מאוד שיראו את הקוף בונה - מניח סכך. וגם שיהיה יהודי (עדיף נכה) בצד שנותן לו הוראות.
בשמחה--- הבינה אפילו פרגנה עוד ידיש אפשרות לקבל עזרה של תמונה עגולה בשחור לבן עם כיתוב יפה ושמחת בחגך רואים שני חסידים שחורים במרכז רוקדים עם מסגרת מיוחדת או כמנדלה וכ' זה אמור להיות מודפס על שקף והילדים ידביקו מדבקות נצנץ מסביב
תודה ענקיתתתתתתתתתת
אשמח דחוף לתמונה של ארבעה ילדים חסידיים חמודים עם תלבושת
יושבים בסירת משוטים מעץ וחותרים
תודה!
בשמחהתודה!
אם אפשר שיראו את כל הסירה מרחוק ושהילדים יהיו עם תלבושת משובצת
מיוחד איזה כייף - ניתן להוריד את היד הנוספת? וכן את האיתור הפנימי ואז יהיה מקום להוסיף "ושמחתך בחגך והיית אך שמח "? שוב תודה ענקיתתתתתתתתתת
מיוחד איזה כייף - ניתן להוריד את היד הנוספת? וכן את האיתור הפנימי ואז יהיה מקום להוסיף "ושמחתך בחגך והיית אך שמח "? שוב תודה ענקיתתתתתתתתתת
חסום לי יש דרך נוספת לקבל?
יש אפשרות לקבל עזרה של תמונה עגולה בשחור לבן עם כיתוב יפה ושמחת בחגך רואים שני חסידים שחורים במרכז רוקדים עם מסגרת מיוחדת או כמנדלה וכ' זה אמור להיות מודפס על שקף והילדים ידביקו מדבקות נצנץ מסביב
תודה ענקיתתתתתתתתתת
עדין חסום איך הראשונה עברה?
אשמח לעיבוד של תמונה ישנה של רבי עקיבא איגר כמצורף, שתהיה יותר חיה וחדה עם רקע צבעוני ומלא חיות
מצרף קישור לתמונה כי נטפרי חוסמים לי את התמונה עצמה
![]()
File:AkibaEgerPosen.jpg - Wikimedia Commons
commons.wikimedia.org
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים