- הוסף לסימניות
- #13,861
יש מצב בזיפ!
חסום לי!
אם צריך לשנות תגידואני צריך ילד חסידי שמחזיק את הארבעה מינים!
תודה!
כמה דקות.זה ויקטורי אני מעדיף שיראה יותר אמיתי!
תודה!
לצרף גם בזיפ?
יש מצב בזיפ!
חסום לי!
אם צריך לשנות תגידואני צריך ילד חסידי שמחזיק את הארבעה מינים!
תודה!
כמה דקות.זה ויקטורי אני מעדיף שיראה יותר אמיתי!
תודה!
כן!אם צריך לשנות תגידו
כמה דקות.
לצרף גם בזיפ?
זה כולל גם את התמונה של הילד וגם של השלטזה ויקטורי אני מעדיף שיראה יותר אמיתי!
תודה!
ממש יפה!זה כולל גם את התמונה של הילד וגם של השלט
הילד מדהים!!!!!!זה כולל גם את התמונה של הילד וגם של השלט
טוב?ממש יפה!
אם יש מצב רזולוציה יותר גבוהה
ושהמקל יהיה בצד ימין לא באמצע!
תודה!
צפה בקובץ המצורף 2072305
חסום לי!
חסום לי!
מצטערת,עדיין!
אולי תשלחו במייל!מצטערת,
אך אין לי איך לעזור במצב זה.
לא מפרסמת את המייל שלי.אולי תשלחו במייל!
עשיתם שם על זיפ?
מקפיץ!אני צריך תמונה של סלון יפה ובהמשך סלון ומרפסת מחוברת שיש שם סוכה עם קישוטים וכו'!
תודה!
אני צריך תמונה יפה של שוק ד' מינים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים