שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
@יהודי תמים!! בבקשה
 (65).png
1759196609106.png

אשמח אם אפשר להכין תמונה של מפל מים מצוק כשמתוך הצוק יוצא שני כלי נגינה כינור ונבל (בתחילה הם מאבן וח"כ הופכים לעץ) המפל נופל ביניהם. עם איל וכד' לקישוט לסוכות

תודה רבה

אני צריך שיצרו לי בבינה מלכותית תמונה של האדמו"ר מגור יושב ובודק אתרוג דחוףףףףףףףף

כל פעם שיש צינתוק חוזרים 50 איש למוקד משגעים אותם
[שואלים מלא שאלות, מיתממים, עושים וועידה עם קו המידע או קל קו,]
וככה משביתים את המוקד לחצי שעה שזו החצי שעה הכי חזקה בדיוק כשהוציאו את הצינתוק ושילמו ותיגברו מוקדנים
לדעתי אחרי שזה יקרה ל3 אירגונים בנזק גדול העניין יתחיל לדעוך
זה חוקי לחלוטין
אם אירגון מתקשר אליך זכותך לחזור אליו מתי שתרצה
[לעומת האירגון/עמותה/ החברה אסור להם לצנתק חוקית]
אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין
אולי נעשה את זה? @יענקל הנודד עשו את זה כבר?

אשמח אם אפשר להכין תמונה של מפל מים מצוק כשמתוך הצוק יוצא שני כלי נגינה כינור ונבל (בתחילה הם מאבן וח"כ הופכים לעץ) המפל נופל ביניהם. עם איל וכד' לקישוט לסוכות
Gemini_Generated_Image_t675n0t675n0t675.png

אשמח לקישוט לסוכה-הבן שלי עשה שנה שעבר בחיידר קישוט מאד מקורי ומוצלח של 6 כרטיסים שעליהם כתוב צפון דרום מזרח מערב למעלה למטה. ועליהם מספרים וכך ידענו לאן לנענע את ארבעת המינים!! הביצוע היה פשוט, אשמח אם מישהי תוכל לבצע בצורה אומנותית. תודה וחג שמח.

1759610135105.png

אשמח ל50 תמונות כאלה
עם כיתוב מעל בגרגירי חיטה
היום 50 יום שהם 7 שבועות ו1 ימים לחתונה
ככה ממספר 1 עד 50
תודה רבה

מי שיכולה ליצור לי דחוף
תירס על כיסא כלה
או תירס מחזיק זר פרחים
תודה

צפה בקובץ המצורף 2074163
אשמח ל50 תמונות כאלה
עם כיתוב מעל בגרגירי חיטה
היום 50 יום שהם 7 שבועות ו1 ימים לחתונה
ככה ממספר 1 עד 50
תודה רבה
משהו כזה?
זה קצת הרבה עבודה ליצור 51 תמונות.. אבל תגידו אם זה מה שהתכוונתם..
טקסט תוכלו להוסיף ידנית על התמונה..

קבצים מצורפים

• 50.png
    50.png
    2 MB · צפיות: 17
  • 49.png
    49.png
    2 MB · צפיות: 18
  • 48.png
    48.png
    2.1 MB · צפיות: 17
  • 47.png
    47.png
    2.1 MB · צפיות: 14
  • 46.png
    46.png
    2.2 MB · צפיות: 15
  • 45.png
    45.png
    2.2 MB · צפיות: 13
  • 44.png
    44.png
    2.3 MB · צפיות: 15
  • 43.png
    43.png
    2.3 MB · צפיות: 12
  • 42.png
    42.png
    2.3 MB · צפיות: 11
  • 41.png
    41.png
    2.3 MB · צפיות: 10
משהו כזה?
זה קצת הרבה עבודה ליצור 51 תמונות.. אבל תגידו אם זה מה שהתכוונתם..
טקסט תוכלו להוסיף ידנית על התמונה..
@אין עוד מלבדו!!
מצוין
עוזר לי מאוד
אשמח לכל המספרים
וכיתוב אני באמת אוסיף ידנית
רק אשמח לתמונה שכתוב בה היום החתונה מגרגרי חיטה
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה