ניק 132836
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #13,921
@אין עוד מלבדו!!@דבורה:) תעדכני עד לאן עשית כדי שאדע האם להמשיך..
בינתיים עשיתי 20-50..
בסדר.
עוזר?אשמח אם אפשר לעשות רקע יפה שיראו שם ד מינים וכו לברכת הוקרה לאדם חשוב
תודה רבה דחוף לי מאוד
מתחילה כמה.@אין עוד מלבדו!!
אפשר דחוף את 1 - 20?
הנה ההמשךמתחילה כמה.
תודה ענקיתהנה ההמשך
מצטערת שהתחייבתי ובסוף העלתי מאוחר.תודה ענקית
אין לי מילים
כל שנה יש אותם בקשות תחפשו ממה שהעלו כאן שנה שעברה.אשמח לדף צביעה או יותר מאחד שיתאים להיות דגל לשמחת תורה.
חשוב שאם יש לוחות הברית- שיהיו מרובעות ולא עגולות.
תודה רבה וחג שמח!
צריך לדאוג שיהיה אשכולות חגים בנפרדכל שנה יש אותם בקשות תחפשו ממה שהעלו כאן שנה שעברה.
אשמח לדף צביעה או יותר מאחד שיתאים להיות דגל לשמחת תורה.
חשוב שאם יש לוחות הברית- שיהיו מרובעות ולא עגולות.
תודה רבה וחג שמח!
לא הבנתי בהתחלה מה ענית.כל שנה יש אותם בקשות תחפשו ממה שהעלו כאן שנה שעברה.
www.prog.co.il
אני צריכה דחוף תמונה של סוכת עורו של לוויתן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים