שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
מהמם אשמח לעוד אני צריכה משהו תינוקי לשמות של הילדים ע"ג מגירות של מעון תודה רבה
יותר טוב?
20251101_2258_שמחה ילדותית_remix_01k90ka8wkem08km0yz8vjcxv2.png

אשמח אם מישהי יכולה לעלות כאן הדמייה תלת מימד של חלל הסלון מטבח בתוכנית המצורפת.
עיצוב מודרני.

אני צריכה לראות האם זה צפוף או בסדר?

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-11-02 085400.png
    צילום מסך 2025-11-02 085400.png
    KB 82.9 · צפיות: 35
אשמח אם מישהו יכול ליצור לי תמונה של בית המקדש/ חומות ירושלים בסגנון של צבעי מים/ ציור בעפרונות קרש.
משהו שיתאים להזמנה של חתונה

באיזה אתר יש אפשרות (חינמית?) להעלות תמונה והוא יצור לי אותה ל20 שנה אחורה או קדימה.?

אשמח אם מישהי יכולה לעלות כאן הדמייה תלת מימד של חלל הסלון מטבח בתוכנית המצורפת.
עיצוב מודרני.

ניסיתי ליצור.
ולא יוצא אותו דבר בכלללללל.
לא נראה לי שזה עבודה לבינה מלאכותית.
אבל יש סיכוי שמישהו אחר יצליח.
מעבירה את השרביט.
@יופלה אפרסק אולי את תצליחי?

אשמח לתמונת פנים של ילדה חסידית שמביעה בפה את ניקודי (צלילי) האותיות.
לדוגמא את הניקוד פתח רואים אותה פותחת את הפה צר וארוך וכדומה.

שלום וברכה
רציתי לדעת איך יוצרים את הפרצופים האלה ? מה צריך לכתוב לבינה מלאכותית שתוציא כאלה פרצופים עם העיניים הגדולות ?

עיצוב מודרני.
לא ניסיתי, אולי דווקא @פנינה ריימונד
נכון אני מתמחה בזה, אבל אין לי אפשרות להוריד באיכות גבוהה כי אין לי מנוי
מי שרוצה לנסות, זה כאן:

אשמח שמשהו יצור לי את האות כ (דגושה) ו-ק אחת ליד השניה
אות כ' תהיה עם דגש במרכזה בצורת העין של התרנגולת ואם לא מצליח אז ביצה לבנה
והאות ק'- הרגל שלה היא כמו מגלשה ישרה מברזל ועליו מתגלגלת ביצה
יש משהו שיצליח באתגר?

אבקש מאוד שמישהו ייצור לי תמונה של תצוגה במוזיאון של מטאטא, מקל שטיפה, דלי, סמרטוט ושואב אבק, כשלידם (מחוץ לתצוגה) על רצפת המוזיאון הנוצצת עומד שואב שוטף מסוג דרימי.
זה עבור מתנה שאני רוצה לקנות לאשתי...
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה