שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח אם מישהי יכולה לעלות כאן הדמייה תלת מימד של חלל הסלון מטבח בתוכנית המצורפת.
עיצוב מודרני.
מצורף כאן:
freepik__talk__99007.jpeg
freepik__talk__35459.jpeg

המון הצלחה!! :)

אפשר בבקשה איור של סבא וסבתא חרדים יושבים על ספסל
אפשר שיחזיקו מקלות סבא, ויונים בצדדי הספסל
תודה רבה רבה
ניסיתי לשפר את זה יותר, אבל נחסם לי בגלל הסבתא... משום מה זה כן נפתח-

זוג קשישים.png

קבצים מצורפים

• זוג קשישים.zip
    KB 462.6 · צפיות: 16
נערך לאחרונה ב:

קבצים מצורפים

• Image 2025-11-03 at 12.48.39.zip
    KB 420.8 · צפיות: 26
  • Image 2025-11-03 at 12.50.09.zip
    KB 171 · צפיות: 25
שלום
אם מישהו יוכל ליצור לי בבקשה לצורך דחוף מאוד, לוגו בכתב ובסגנון גרפיטי, עם הכיתוב: "GAME&GANE"
והכל בצבעים תכלת- צהוב- ורוד
תודה רבה מראש!!!

שלום
אם מישהו יוכל ליצור לי בבקשה לצורך דחוף מאוד, לוגו בכתב ובסגנון גרפיטי, עם הכיתוב: "GAME&GANE"
והכל בצבעים תכלת- צהוב- ורוד
תודה רבה מראש!!!
משערת שרציתם לכתוב GAIN ולא GANE שלזה אין פירוש

קבצים מצורפים

• gemini-2.5-flash-image_a_vibrant_graffiti_style_logo_of_the_words_GAME_GAIN_in_bold_cursive_an...jpg
    gemini-2.5-flash-image_a_vibrant_graffiti_style_logo_of_the_words_GAME_GAIN_in_bold_cursive_an...jpg
    KB 426.5 · צפיות: 22
  • gemini-2.5-flash-image_graffiti_style_logo_of_the_words_GAME_GAIN_on_white_background-0.jpg
    gemini-2.5-flash-image_graffiti_style_logo_of_the_words_GAME_GAIN_on_white_background-0.jpg
    KB 106.1 · צפיות: 24
  • graffiti.zip
    KB 518.3 · צפיות: 12
ערב טוב,
האם יש מי מהיוצרים המוכשרים שיכול ליצור לי לוגו של המילה השגתי! ?
בצבעי ורוד-תכלת-סגול חלומי. ובסגנון שובב. אפשר עם אצבע מזדקרת...

תודה רבה!

אם אפשרי ליצור לי תמונה של קבר רחל עבור כריכת ספר דיני אבלות

צריכה בדחיפות תמונה של מפלצת - בתפקיד היצר הרע
אבל משהו סביר שאפשר לשים פתיח לשיעור תודה
תזכו למצוות!!!
עדיף למייל RHOFF60 גיייל קום

דבר ראשון אני מתפעם מאוד מהעזרה ההדדית כאן ללא תמורה
כל הכבוד לכל העוזרים והמסייעים כאן.
אשמח לכמה תמונות בנושאי מימון לדירה, פיננסים ומשכנתאות.
ושוב תודה רבה!!!

ערב טוב,
האם יש מי מהיוצרים המוכשרים שיכול ליצור לי לוגו של המילה השגתי! ?
בצבעי ורוד-תכלת-סגול חלומי. ובסגנון שובב. אפשר עם אצבע מזדקרת...

תודה רבה!
מקפיצה.

מאד מאד יעזור לי!
או לחילופין- מישהו מכיר תוכנת עיצוב בAI שלא חסומה בנטפרי???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה