שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח לתמונה של אח ואחות חרדיים רבים מילולית, אפשר לעשות פנים כעוסות ואני אוסיף בועות דיבור.
תודה רבה!!

ניסיתי להסביר לו לכתוב ברוך רופא חולים, זו התוצאה....
קבל טיפ:
תבקש לכתוב בשלט באנגלית, "BARUCH ROFE CHOLIM",
ותן לגוגל טרנסלייט לעשות את העבודה.
1763122335676.png

לשמחת חתן וכלה, שהשידוך שלהם התגלגל מסיפור של לפתניות לשבת... אנחנו צריכים תמונה / לוגו שמסמן את הסיפור אולי מספר לפתניות ועליהם/בתוכם/מאחריהם דמיות של חתן וכלה .

מאד יעזור לי אם מישהו יכול להעלות תמונה של צידנית מלאה בשתיה, בשר וכו'
ורואים בתוכה 2 קרחונים כל אחד מהם בצבע אחר בולט- ורוד/ירוק/תכלת
תודה מראש

מאד יעזור לי אם מישהו יכול להעלות תמונה של צידנית מלאה בשתיה, בשר וכו'
ורואים בתוכה 2 קרחונים כל אחד מהם בצבע אחר בולט- ורוד/ירוק/תכלת
תודה מראש

קבצים מצורפים

• ‏‏תיקיה חדשה (4).zip
    1.4 MB · צפיות: 24
אז בד"כ כשיש סימן מים זה אומר שמי שיצר(ה) את התמונה לא מרשה להעתיק.

מעולה יש תמונה בלי סימן מים אפשר להשתמש

אשמח מאד שיצרו לי תמונה של ילדות מביה"ס חרדי עומדות בתור בסבלנות. וילדות דוחפות בתור.

תודה!

אפשר בבקשה לעזור לי? תודה מראש!
אני צריכה תמונה לתומכי זכרון של האות ש'
תמונה של ילד
שרואים את הפנים שלו בגדול,
והוא עושה :ששש!!" (שקט),
ועל הפה שלו מונחות 3 אצבעות: אצבע, אמה וקמיצה, שיוצרות ביחד את האות ש'
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה