שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
יש לי פרומפט מפורט למה שאני צריכה אך אני צריכה הדגשה שיצא לי ילד חינני וחסידי חמוד
אשמח לתמונה כזאת.
תודה רבה
להלן הפרומפט
ילד צעיר, כבן 8-10, חרדי חסידי, עם תספורת קרחת. ובצידי הראש וזוג פאות בלונדיניות מסולסלות בולטות ליד האוזניים ועיניים בהירות. הוא לובש כיפה שחורה קטיפתית כהה ומחויך קלות. לבוש בחולצת כפתורים של התלבושת האחידה של הבנים. משלב את ידיו על חזהו בתנוחת ביטחון. הוא לובש מכנסיים שחורים ארוכים ונעליים שחורות. תאורה טובה ומראה חצי גוף, עם רקע לבן.

אשמח לעזרה
אני צריך תמונה מצויירת של כיתה ח' שכולם עם כובעים וחליפות, ויש ילד שיושב בסוף הכיתה בצד והוא עם כובע וחליפה אבל נראה כאילו הוא בגיל של כיתה א', ומעליו יש ענן שהוא מדמיין שהוא על אופניים ואוכל ממתקים.
בקיצור ילד שלא מבין מה שמלמדים בכיתה ופשוט משתעמם.
אשמח שלכולם תיהיה גמרא פתוחה על השולחן

אשמח לעזרה
אני צריך תמונה מצויירת של כיתה ח' שכולם עם כובעים וחליפות, ויש ילד שיושב בסוף הכיתה בצד והוא עם כובע וחליפה אבל נראה כאילו הוא בגיל של כיתה א', ומעליו יש ענן שהוא מדמיין שהוא על אופניים ואוכל ממתקים.
בקיצור ילד שלא מבין מה שמלמדים בכיתה ופשוט משתעמם.
אשמח שלכולם תיהיה גמרא פתוחה על השולחן

מי שיכול בבקשה ליצור לי תמונה של:
א. אדם חרדי עם זקן בתלבושת של כהן מחזיק 24 מתנות. עומד על רקע הרים ונוף. עדיף בסגנון ריאליסטי.
ב. ציר זמן ארוך מאד שעל קטע קטן ממנו - כרבע מהציר מונחים זוגות של חפצים. (2 נעלים, 2 תפוחים, 2 סיכות, 2 סוכריות)
ג. ילדה חמודה שהראש שלה עשוי מדף של לוח שנה - 30 יום. סגנון איורי.
ד. קבוצות של זוגות ושלשות של ילדות קטנות לוחשות אחת לאוזן של חברתה עם חיוך ביישני. סגנון ריאליסטי.

תודה ענקית!!!
מעריכה מאד את הנכונות ואת העזרה בשמחה!
מנסה שוב את מזלי באשכול המדהים הזה!
אפילו רק אחד מהם יעזור לי מאד!!!

יש לי פרומפט מפורט למה שאני צריכה אך אני צריכה הדגשה שיצא לי ילד חינני וחסידי חמוד
אשמח לתמונה כזאת.
תודה רבה
להלן הפרומפט
ילד צעיר, כבן 8-10, חרדי חסידי, עם תספורת קרחת. ובצידי הראש וזוג פאות בלונדיניות מסולסלות בולטות ליד האוזניים ועיניים בהירות. הוא לובש כיפה שחורה קטיפתית כהה ומחויך קלות. לבוש בחולצת כפתורים של התלבושת האחידה של הבנים. משלב את ידיו על חזהו בתנוחת ביטחון. הוא לובש מכנסיים שחורים ארוכים ונעליים שחורות. תאורה טובה ומראה חצי גוף, עם רקע לבן.

ChatGPT Image Nov 18, 2025, 09_52_06 PM.png

נערך לאחרונה ב:
אשמח לתמונה כזאת.
תודה רבה
להלן הפרומפט

ילד חסידי.png

אשמח לתמונה כזאת.
תודה רבה
להלן הפרומפט
שיניתי קצת את הפרומפט כי הבינה לא אמורה לדעת מה זה תלבושת אחידה של הבנים, וגם קרחת לפעמים מביאה תוצאות קיצוניות מידי.
רצית לראות את כל הגוף, חצי גוף או את הגוף על הפרופיל? כי ברגע שמבקשים נעליים רואים את כל הגוף.
A young boy, about 8-10 years old, hassidic, shaved hair with blonde payot, and light eyes. He wears a dark velvet black kippah and smiles slightly. He is dressed in a button-down blue and white large checked shirt, tucked into long black pants, black shoes. He crosses his arms over his chest in a confident pose. Good lighting and a half-body view, with white background

קבצים מצורפים

• gemini-2.5-flash-image_A_young_boy_about_8-10_years_old_hassidic_shaved_hair_with_blonde_payot...jpg
    gemini-2.5-flash-image_A_young_boy_about_8-10_years_old_hassidic_shaved_hair_with_blonde_payot...jpg
    KB 86.7 · צפיות: 45
  • gemini-2.5-flash-image_A_young_boy_about_8-10_years_old_hassidic_shaved_hair_with_blonde_payot...jpg
    gemini-2.5-flash-image_A_young_boy_about_8-10_years_old_hassidic_shaved_hair_with_blonde_payot...jpg
    KB 86.3 · צפיות: 45

קבצים מצורפים

KB 131.8 · צפיות: 30
אשמח לתמונה כזאת.
תודה רבה
להלן הפרומפט

מנסה שוב את מזלי באשכול המדהים הזה!
אפילו רק אחד מהם יעזור לי מאד!!!
סורי, לא היה לי מדי זמן לנסח הנחייה
יצרתי אותם בנייט קפה, וכנראה הייתי צריכה לפרט יותר
אם זה עוזר, אז בשמחה😆
1763495152077.jpeg
1763495163606.jpeg

א. אדם חרדי עם זקן בתלבושת של כהן מחזיק 24 מתנות. עומד על רקע הרים ונוף. עדיף בסגנון ריאליסטי.
זה טוב?

gemini-2.5-flash-image_the_person_holding_24_gift_boxes_in_his_hands_background_is_mountainous...jpg
ב. ציר זמן ארוך מאד שעל קטע קטן ממנו - כרבע מהציר מונחים זוגות של חפצים. (2 נעלים, 2 תפוחים, 2 סיכות, 2 סוכריות)

gemini-2.5-flash-image_A_very_long_timeline_on_which_pairs_of_objects_are_placed_on_a_small_se...jpg
gemini-2.5-flash-image_A_very_long_timeline_on_which_pairs_of_objects_are_placed_on_a_small_se...jpg

זה טוב?

צפה בקובץ המצורף 2108541

צפה בקובץ המצורף 2108544
צפה בקובץ המצורף 2108549
זה מושלםםםםם! רק עכשיו ראיתי...
תודה! אני מעריכה מאד מאד את העזרה הנדיבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה