- הוסף לסימניות
- #14,501
תודה רבה.
אבל לא נפתח לי בנטפרי.
מצורף בזיפ
תודה רבה.
אבל לא נפתח לי בנטפרי.
בשמחהתודה ענקית!
יש מצב בזיפ? חסום...
אשמח לעזרההכי שהצלחתי במגבלת החסימה
צפה בקובץ המצורף 2108559
אין לי מילים להודות!!!בשמחה
במחשבה שניה הייתי מעדיפה רקע של בתים בירושלים.
מישהו?תודה
אשמח לקובץ ZIP
תודה ענקית
אין מילים
????תודה רבה!
יצא מגניב ממש
אפשר של ילדה בוורוד?
תודה רבה הכי קרוב
תודה רבה הכי קרוב
אשמח לתיקונים של התמונה השניה
אם אפשר:
שיהיה ממש מיטה גדולה כלומר מלבן
להוריד את האיל ברקע
העמודים אם אפשר כסף
והוילונות אדומים
תודה מראש
@נכון מאוד
בבקשה!אשמח לעזרה
אני צריך תמונה מצויירת של כיתה ח' שכולם עם כובעים וחליפות, ויש ילד שיושב בסוף הכיתה בצד והוא עם כובע וחליפה אבל נראה כאילו הוא בגיל של כיתה א', ומעליו יש ענן שהוא מדמיין שהוא על אופניים ואוכל ממתקים.
בקיצור ילד שלא מבין מה שמלמדים בכיתה ופשוט משתעמם.
אשמח שלכולם תיהיה גמרא פתוחה על השולחן
תודהבבקשה!
תודה
אפשר בזיפ אני לא מצליח לראות בנטפרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים