שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
צריכה דחוף תמונה ווקטורית של צלליות של שני דמויות חרדיות לבושות במגבעת וחליפה כשהם מעבירות שטרות כסף ומטבעות מאד לשני.
כמו בתמונה המצורפת (עדיף לטאי)
1763508193095.png

הי
מישהי יכולה בבקשה ליצור לי תמונה של מצלמה מקצועית שיוצא ממנה גלגל הגרלה, או אחת שהיא חצי מצלמה מקצועית וחצי גלגל הגרלה, בצבעי מונוכרום ותלת מימד כמו בסרט מצויר?
תודה רבה מראש!!

אפשר ציור של:
קופאי במכולת מחייך
זקן עם מוצרים ביד מחייך
רופא שיניים מחייך
מורה מחייך
תודה רבה!

הכי שהצלחתי במגבלת החסימה
צפה בקובץ המצורף 2108559
אשמח לעזרה
אני צריך תמונה מצויירת של כיתה ח' שכולם עם כובעים וחליפות, ויש ילד שיושב בסוף הכיתה בצד והוא עם כובע וחליפה אבל נראה כאילו הוא בגיל של כיתה א', ומעליו יש ענן שהוא מדמיין שהוא על אופניים ואוכל ממתקים.
בקיצור ילד שלא מבין מה שמלמדים בכיתה ופשוט משתעמם.
אשמח שלכולם תיהיה גמרא פתוחה על השולחן

אשמח אם מישהי יכולה להכין לי 2 שערים לכיתה ב'-
1.שער למחברת ברכות
2.שער למחברת ל"ט מלאכות של שבת
לא צריך הרבה אלמנטים משהו קליל אבל שימחיש

שלום בבקשה אני צריכה לגן, כריכה לל"ט מלאכות ילדים אחד זורע אחד קוצר ואחד סוחט ענבים,
תודה ענקית.

תודה רבה הכי קרוב
אשמח לתיקונים של התמונה השניה
אם אפשר:
שיהיה ממש מיטה גדולה כלומר מלבן
להוריד את האיל ברקע
העמודים אם אפשר כסף
והוילונות אדומים
תודה מראש
ChatGPT Image Nov 19, 2025, 09_34_27 PM.png

אשמח לעזרה
אני צריך תמונה מצויירת של כיתה ח' שכולם עם כובעים וחליפות, ויש ילד שיושב בסוף הכיתה בצד והוא עם כובע וחליפה אבל נראה כאילו הוא בגיל של כיתה א', ומעליו יש ענן שהוא מדמיין שהוא על אופניים ואוכל ממתקים.
בקיצור ילד שלא מבין מה שמלמדים בכיתה ופשוט משתעמם.
אשמח שלכולם תיהיה גמרא פתוחה על השולחן
בבקשה!

קבצים מצורפים

• Gemini_Generated_Image_dcgsavdcgsavdcgs.png
    Gemini_Generated_Image_dcgsavdcgsavdcgs.png
    1.7 MB · צפיות: 35

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה