- הוסף לסימניות
- #14,561
אני צריך תמונה של עץ שומם על רקע שדה ריק
ומעל הענפים הריקים שיהיה תלוי תינוק מטופח שיראה טוב ולא מוזנח
תודה
אני צריך תמונה של עץ שומם על רקע שדה ריק
ומעל הענפים הריקים שיהיה תלוי תינוק מטופח שיראה טוב ולא מוזנח
תודה
הסגנון מהמם מדויק!!!!
אין מילים על העזרה הענקית שוב תודהבבקשה
ארמון עם לבבות
תודה על הכל.
אשמח לתמונה של חנוכיה מכסף ונרות שמן זית על אדן חלון חורפי
תודה מראש
תודה על הכל.
אשמח לתמונה של חנוכיה מכסף ונרות שמן זית על אדן חלון חורפי
תודה מראש
בבקשהאפשר לקבל ציור לצביעה של ילדה בכיתה א' עם תלבושת צנועה מדליקה נרות חנוכה
ממש תודה .
אפשר לקבל ציור לצביעה של ילדה בכיתה א' עם תלבושת צנועה מדליקה נרות חנוכה
ממש תודה .
אשמח בזיפ. למה לא רואים פה כלום עם הסינון ב"ה
אשמח די בדחיפות
לתמונה של מורה עומדתת בפתח כיתה וכל הבנות עומדות במקום
בסגנון כזה:
או כל סגנון אחר
תודה רבה רבה!!
צפה בקובץ המצורף 2112816
אין לי מושג איך יצא, אבל זה אמור להיות בסדר.אשמח בדחיפות לתמונה של שולחן שבת עם 2 משפחות 2 אבות ו2 אמהות ועוד 11 ילדים, 5 בנים בגילאי 2,8,10,14,14. ו6 בנות בגילאי 12,12,10,7,4,3. שיהיה על השולחן המון סלטים, דגים מרוקאיים, בשרים, שתיה, אננס, מילון, אבטיח, גרעינים, והמון המון קשיו.
זה מאד מאד יעזור לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים