אני רוצה לעשות לילדים בבית מבצע כסלו / חנוכה
שבסופו יהיה יריד
אשמח לדמויות מתוקות מתוקות (עדיף שלא נראה אמיתי)
של בנים ובנות
בכל מיני תפקידי עזרה בבית
וכן באלמנטים של חנוכה
כמו למשל משחק בסביבונים
אכילת סופגניות
הכנת סופגניות / לביבות
הדלקת חנוכיה
ועוד כיד הדמיון הטובה.
וכן את האלמנטים לבד
בצורה חמודה ושובבה
עם פרצופים חמודים.
תודה רבה!
אפשר בזיפ לא נפתח לי!
טוב?אפשרי תמונה של מתאגרף כהה עור בעל שרירים מפחידים כשהוא לבוש כמו חסיד![]()
חחח כןטוב?
חחח כן
אפשר עוד כמה תמונות בסגנון של השני? שהוא בחדר כושר
וגם שהוא עומד על במה ומחזיק את הSandow Trophy
אודה מאד לקבל בדחיפות תמונה שמסמלת גאולה
תזכו למצוות
Rhoff60 גימייל קום
ואו
מקפיץ!
אשמח מאוד לתמונה איך שאדמו"ר חסידי יושב על כיסא רבני ליד דלת מול החנוכיה ומסתכל על נרות, כשפניו מביעות רצינות, תפילה, בקשה, ומכל הצדדים עומדים חסידים על פרנצ'ס ומסתכלים על האדמו"ר תוך כדי שהם שרים ניגוני התעוררות
תודה רבה
התמונות מהממות ומתוקות מדבש
אשמח לתמונה של סבא צעיר רק בן 70 וסביבו נכדים ונכדות בגילאי 0 עד 20. (כדי שלא יחסם ע"י נטפרי, את הבנות יראו רק מהגב... ) האירוע באולם יוקרתי, מהחלונות הגדולים נשקפת חומת העיר העתיקה של ירושלים ו/או הכותל המערבי.
תודה מראש
אפשר בזיפ לא נפתח לי!
תודה
אפשר להעלות לך בזיפ ותוכלי להוריד מכאןאם אני רוצה תמונה ויש לי נטפרי אפשר לשלוח ליאת זה למייל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים