אין עוד מלבדו!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #14,621
איך לנקד את מגדלי?תראי את ממש עוזרת לי!!!!
אני רק צריכה שיהיה את המילה מגדלי ולא מגדל
ודוקא אהבתי את המעבר צבעים כמו בהדמיה, יש סיכוי?
תודה ענקית אין מילים!!!!
איך לנקד את מגדלי?תראי את ממש עוזרת לי!!!!
אני רק צריכה שיהיה את המילה מגדלי ולא מגדל
ודוקא אהבתי את המעבר צבעים כמו בהדמיה, יש סיכוי?
תודה ענקית אין מילים!!!!
תורידי את הניקוד...איך לנקד את מגדלי?
אני מחכה את עושה לי?איך לנקד את מגדלי?
לא עשיתי מעברי צבע.. זה גוזל ממני מידי הרבה זמןאני מחכה את עושה לי?
תודה!
וואוו מהמם!!!!לא עשיתי מעברי צבע.. זה גוזל ממני מידי הרבה זמן
מקווה שעוזר..
בהצלחה!
כזה?צריך תמונה של ילדה עוזרת לאחותה (מרכיבה אותה) על הבימבה במסדרון, ממש תודה.
צריך תמונה של ילדה עוזרת לאחותה (מרכיבה אותה) על הבימבה במסדרון, ממש תודה.
אפשר?אשמח לתמונה (תלת מימד)
טבח/איש חסידי מחזיק סיר של קוגל אטריות
תודה רבה!!
בבקשה!אפשר?
וואו מושלםבבקשה!
סליחה שאני משגעת...בבקשה!
לא נפתח בנטפרי
זה נראה אמיתי לחלוטין
בבקשה!סליחה שאני משגעת...
יש מצב שהסיר יהיה ממש אמיתי?
זה לא שילוב, רק כתוב תגידי אם זה טוב....שלום, אני צריכה בדחיפות סוג של לוגו מענין של המילים 'רוני & מירי' לצורך קליפ',
שיהיה בשילוב של כלי נגינה - נבל ופסנתר וכו', עם תווי מוזיקה.. גרפיקאי ויפה,
תלת מימד אם אפשר, בתודה מראש.
ווווואאווווו, איזה מהירות!! אליפותתתתת,זה לא שילוב, רק כתוב תגידי אם זה טוב....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים