שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי

קבצים מצורפים

• Image 2025-11-27 at 20.19.17.jpeg
    Image 2025-11-27 at 20.19.17.jpeg
    KB 169.9 · צפיות: 27
  • Image 2025-11-27 at 20.21.25.jpeg
    Image 2025-11-27 at 20.21.25.jpeg
    KB 213.7 · צפיות: 26
  • Image 2025-11-27 at 20.23.03.jpeg
    Image 2025-11-27 at 20.23.03.jpeg
    KB 202.7 · צפיות: 26
אשמח לתמונה של סבא צעיר רק בן 70 וסביבו נכדים ונכדות בגילאי 0 עד 20. (כדי שלא יחסם ע"י נטפרי, את הבנות יראו רק מהגב... ) האירוע באולם יוקרתי, מהחלונות הגדולים נשקפת חומת העיר העתיקה של ירושלים ו/או הכותל המערבי.
תודה מראש

קבצים מצורפים

• Image 2025-11-27 at 23.27.31.jpeg
    Image 2025-11-27 at 23.27.31.jpeg
    KB 295.4 · צפיות: 227
אשמח לתמונה של סבא צעיר רק בן 70 וסביבו נכדים ונכדות בגילאי 0 עד 20. (כדי שלא יחסם ע"י נטפרי, את הבנות יראו רק מהגב... ) האירוע באולם יוקרתי, מהחלונות הגדולים נשקפת חומת העיר העתיקה של ירושלים ו/או הכותל המערבי.
תודה מראש

קבצים מצורפים

• Image 2025-11-27 at 23.27.31.zip
    KB 294.9 · צפיות: 21
אני מנסה לשפר רזולוציה של תמונה, ננו בננה לא מצליח לעשות את זה? איזה כלי מתאים לזה?

אפשר לייצר לי תמונה של טווס לבן
בתמונה אחת
חצי שהטווס פתוח
חצי שהטווס סגור
על רקע טורקיז מנטה (אפשר גם רקע שמיים בצבעים האלה)
או שהתמונה משתקפת בנהר
מצרפת דוגמא לסגנון

קבצים מצורפים

• pegasus-dreamy-scene.jpg
    11.8 MB · צפיות: 27
אפשר לייצר לי תמונה של טווס לבן
בתמונה אחת
חצי שהטווס פתוח
חצי שהטווס סגור
על רקע טורקיז מנטה (אפשר גם רקע שמיים בצבעים האלה)
או שהתמונה משתקפת בנהר
מצרפת דוגמא לסגנון
Designer - 2025-11-30T081741.943.jpeg
Designer - 2025-11-30T081740.562.jpeg

אשמח לקבל זוג תמונות של מצא את ההבדלים.
התמונות בשחור לבן עוסקות במכת דם.
תודה רבה!!
אין מילים על החסד הגדול שתעשו לי עם תוכלו ליצור לי את התמונות הללו.

אפשר בבקשה תמונה של
שטויות במיץ עגבניות
שנפתח האשכול ביקשתי תמונה שהיתה מאוד קשה לניסוח וביצוע היום הכל יותר קל
gemini-image-2_a_lush_3d_render_of_צור_לי_תמונה_המדמה_שטויות_במיץ_עג-0.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה