שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי מודעה בה רואים ילד קורא מתוך ספר ואם הכיתוב הבא: מחפשים דרך לעזור לילד לקרוא בביטחון ובדיוק?{כותרת}
מורה מקצועית ומוסמכת בעלת נסיון בהוראת הקריאה תקדם את ילדיך באופן המותאם לקצב הילד בסבלנות רבה ובאוירה תומכת ונעימה
לפרטים נוספים:___________
---תודה רבה---
אם יש לך דרך לשנות שגיעות

ChatGPT Image Dec 3, 2025, 04_43_16 PM.png

תודה אני ינסה אבל אשמח אם אפשר שיהיה יותר צבעוני וססגוני ואולי אפילו שזה יהיה לא תמונה אמיתית אלא איור דומה לתמונה
וממש ממש תודהה
מקווה שיעזור.. אפשר להוסיף טלפון אם תרצו

קבצים מצורפים

• פרוג עזרת חבר(.jpg
    פרוג עזרת חבר(.jpg
    KB 347.9 · צפיות: 42
אפשר בבקשה תמונה של ר' יצחק מאיר מורגנשטרן, בשיח של כבוד עם 'להבדיל בין חיים ר' משה שפירא ז"ל
\תודה רבה

מגניב !!!
אם אפשר את אותו סיגנון רק אם ציור של ילד קורא
תודה רבה

אני אשמח לתמונה של ייצור סופגניות
משהו שמוציא את התאבון...

שלום וברכה
אשמח אם משהו יכול לייצר בשבילי לוח השראה בסגנון אמריקאי מודרני
עם צבעים, כחול, כחול ירקרק, לבן, בעז' וקצת שחור, [משהו שמגיע מנוף של אחד החופים, שצבע המים בצבע כחול ירקרק, חול החוף הוא בעז', קצת אבנים וסלעים, בשחור]
ובנוסף לעשות לוח השראה עם חומרי גמר
וכן לייצר לי תמונות של בית שמעוצב בסגנון הנ"ל
סלון ומטבח גדולים פתוחים ומרווחים, עם וויטרינה על קיר שלם שפונה לחצר, כפי התוכנית שמצורפת כאן
חצר שחלק מזה סגור עם אלומניום הכל מלמעלה ללמטה, עם פרגולה שבתוכו יש אי אכילה עם פינת גריל, ומטבח חוץ
ובנוסף אם יש אפשרות לעשות תוכנית זו לתוכנית מכר, דהיינו בצבעוני (תלת מימד מלמעלה)
[יכול להיות שבסוף נעבוד ביחד... בעז"ה]
שוב תודה

קבצים מצורפים

• פרוייקט גמרdwg-4עמדה.pdf
    KB 176.2 · צפיות: 28
אשמח לסופגניות מענינות.
כמה סוגים.
תודה רבה.

אני צריך עטיפה למחברת חנוכה
תודה

שלום וברכה
אשמח אם משהו יכול לייצר בשבילי לוח השראה בסגנון אמריקאי מודרני
עם צבעים, כחול, כחול ירקרק, לבן, בעז' וקצת שחור, [משהו שמגיע מנוף של אחד החופים, שצבע המים בצבע כחול ירקרק, חול החוף הוא בעז', קצת אבנים וסלעים, בשחור]
ובנוסף לעשות לוח השראה עם חומרי גמר
וכן לייצר לי תמונות של בית שמעוצב בסגנון הנ"ל
סלון ומטבח גדולים פתוחים ומרווחים, עם וויטרינה על קיר שלם שפונה לחצר, כפי התוכנית שמצורפת כאן
חצר שחלק מזה סגור עם אלומניום הכל מלמעלה ללמטה, עם פרגולה שבתוכו יש אי אכילה עם פינת גריל, ומטבח חוץ
ובנוסף אם יש אפשרות לעשות תוכנית זו לתוכנית מכר, דהיינו בצבעוני (תלת מימד מלמעלה)
[יכול להיות שבסוף נעבוד ביחד... בעז"ה]
שוב תודה
מורכב מאוד. אולי תפצל את הבקשה ל2 שלבים
זה שלב א.
תכוין אותי מה הלאה
1764787034312.jpeg

קבצים מצורפים

• gUJhuysqSA38r3z5zamG--0--vt6zx.zip
    KB 139.7 · צפיות: 12
אשמח לקבל תמונה משפחה חסידית בהדלקת מנורה רק בנים
בנים חסידים במשחק סביבון וברקע סופגניות ואם אפשר מנורה (של 8 קנים)
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
מחפשת תמונה עם רקע בגווני כסף ירוק וחנוכיה ועוד אלמנטים של חנוכיה בצד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה