שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי ב AI לוגו ובלאנק לארגון חסד בשם "המשמחים" שמרקיד בחתונות
(בחסידות שלנו אסור לבחורים ללכת לריקודים בחתונות ומי שהולך ומשמח זה אברכים שעושים מצווה ובאים לשמח)
מקפיץ שוב
עדיף סטייל עדכני וחגיגי עם הרבה מקום לכתוב בתוך הדף
תודה רבה רבה לכולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הי
אני צריכה לוגו ליום הולדת 60
משהו חלומי כזה...
עם כיתוב-
60
בת 18 עם 42 שנות ניסיון.

עדיף משהו בגוונים שמתאים לחלבי...

הי
אני צריכה לוגו ליום הולדת 60
משהו חלומי כזה...
עם כיתוב-
60
בת 18 עם 42 שנות ניסיון.

עדיף משהו בגוונים שמתאים לחלבי...
1765275400861.png

אשמח לקבל תמונה של ילדה מנגנת בחליל צד וכן תמונה של בובת סטיץ' מנגנת בחליל צד שתיהם על רקע קיר גרפיטי צבעוני

מקפיצה שוב
2. רח עם חניות, הרח ריק ורק בצדדים רואים אנשים מתרחקים. [תכלה רגל מן השוק]
3. רואים נר דלוק ליד בית, ושני אנשים מתלחשים ומצבעים עליו. [נר מפני החשד]
מי שיכול להכין תבא עליו הברכה!

אשמח לקבל תמונות יפות של:
חנוכיות
סביבונים
סופגניות
כל תמונה בנפרד
בלי רקע מאחורה

אשמח לקבל תמונה ציורחת של ילד וילדה בני 2.5 שנה חמודים .....
בכל מיני פוזות- מחזיקים דובי, עם פיגמה /בלי, ישנים במיטה.
אני רוצה של 2 ביחד וכל אחד לחוד.
תודה
(לחצן ימני בעכבר - שמירת תמונה בשם)

קבצים מצורפים

• ילדים.zip
    KB 378.3 · צפיות: 25
אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי ב AI לוגו ובלאנק לארגון חסד בשם "המשמחים" שמרקיד בחתונות
(בחסידות שלנו אסור לבחורים ללכת לריקודים בחתונות ומי שהולך ומשמח זה אברכים שעושים מצווה ובאים לשמח)
עדיף סטייל עדכני וחגיגי עם הרבה מקום לכתוב בתוך הדף
תודה רבה רבה לכולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מקפיץ שוב כי זה דחוף לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אשמח מי שתוכל לעזור לי להכין לי תמונות של אנשים בצבעוני בגול קטן להכנת תיבת נח תלת מימד יעזור לי מאד דמויות בסגנון יהודי
תודה רבה ממש

יש מי שמכונה לעזור לי
אשמח מי שתוכל לעזור לי להכין לי תמונות של אנשים בצבעוני בגול קטן להכנת תיבת נח תלת מימד יעזור לי מאד דמויות בסגנון יהודי
תודה רבה ממש

יש לי 4 תמונות שאני רוצה בשבילם הנפשה בוידאו קצרה בתשלום
יכולה לשלם 20 שח עבור כל תמונה*4
מי שרלוונטי לו להיום אשמח שיפנה אלי 8413605y בגימייל

פחטת מתאים לי אני מחפשת לעיצוב תיבה שהכנתי לגן לצורך המחשה יעזור לי מי שתוכל להוריד לי מהבינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה