שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח לרקע לכתיבת ברכה יוקרתי
קשור לחנוכה
גווני כחול כהה ונחושת
אני רוצה לכתוב בכתב יד ולכן אשמח שהאזור באמצע יהיה בהיר

יש מי שמכונה לעזור לי
אשמח מי שתוכל לעזור לי להכין לי תמונות של אנשים בצבעוני בגול קטן להכנת תיבת נח תלת מימד יעזור לי מאד דמויות בסגנון יהודי
תודה רבה ממש

אשמח לרקע לכתיבת ברכה יוקרתי
קשור לחנוכה
גווני כחול כהה ונחושת
אני רוצה לכתוב בכתב יד ולכן אשמח שהאזור באמצע יהיה בהיר
1765361558047.jpeg

יש מי שמכונה לעזור לי
אשמח מי שתוכל לעזור לי להכין לי תמונות של אנשים בצבעוני בגול קטן להכנת תיבת נח תלת מימד יעזור לי מאד דמויות בסגנון יהודי
תודה רבה ממש

קבצים מצורפים

• ילד צעיר עומד על שפת הים בלילה.jpg
    ילד צעיר עומד על שפת הים בלילה.jpg
    KB 216.1 · צפיות: 24
אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי ב AI לוגו ובלאנק לארגון חסד בשם "המשמחים" שמרקיד בחתונות
(בחסידות שלנו אסור לבחורים ללכת לריקודים בחתונות ומי שהולך ומשמח זה אברכים שעושים מצווה ובאים לשמח)
עדיף סטייל עדכני וחגיגי עם הרבה מקום לכתוב בתוך הדף
תודה רבה רבה לכולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דחווווווווף !!!!!!!!!
ולכן אני מקפיץ אותו שוב!!!!!
תודה רבה לכולם!!!!!!!

אני צריך דף רקע לברכה המצורפת למתנה - חנוכיה. משהו עם רקע בהיר, ואלמנטים של חנוכה בצד ימין למטה.

אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי ב AI לוגו ובלאנק לארגון חסד בשם "המשמחים" שמרקיד בחתונות
(בחסידות שלנו אסור לבחורים ללכת לריקודים בחתונות ומי שהולך ומשמח זה אברכים שעושים מצווה ובאים לשמח)
המשמחים.jpg

קבצים מצורפים

• Untitled(9).png
    Untitled(9).png
    KB 959.3 · צפיות: 53
  • 0a904600-d5d4-11f0-90be-f2fb89b80c2d_0.png
    0a904600-d5d4-11f0-90be-f2fb89b80c2d_0.png
    1 MB · צפיות: 54
  • Untitled(9) (1).png
    Untitled(9) (1).png
    KB 534.5 · צפיות: 45
  • Untitled(9) (2).png
    Untitled(9) (2).png
    1.2 MB · צפיות: 47
  • Untitled(9) (5).png
    Untitled(9) (5).png
    1.3 MB · צפיות: 43
  • Untitled(9) (4).png
    Untitled(9) (4).png
    1.1 MB · צפיות: 43
  • 1ea2dd72-d5d6-11f0-b17e-9e10458d437b_0.png
    1ea2dd72-d5d6-11f0-b17e-9e10458d437b_0.png
    KB 670 · צפיות: 41
  • Untitled(9) (3).png
    Untitled(9) (3).png
    1.1 MB · צפיות: 50

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה