שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח לעזרה ממי שיכול.
הבן שלי ב"ה חתן והוא רוצה שעל ההזמנה יהיה איזשהו איור מהשם שלו - א, של הכלה - מ ושם המשפחה - פ.
משהו שיתחבר ויצור איזשהו איור עם משמעות ולא באותיות בלועזית.
תודה רבה למי שיכול לעזור ובעז"ה שמחות אצל כולם!!!

יש אפשרות להעלות מס' דפי צביעה לחנוכה עם הרבה פרטים( כמו הדלקת נרות חנוכה משפחתית, יוונים וילידים משחקים במערות וכו') שניתן להדפיס על דף גדול והילדים יצבעו שעותתת ☺️
תודה מראש!

אם יש אפשרות לכתב יותר זורם
ושזה יהיה יותר חדשני
תודה ענקית
זה מה שיוצא לי.
1765724546253.png

מישהו יכול ליצור לי תמונה של כושיֻ או כושית(מנקה) עומד במסדרון לא מזוהה ושובר סמרטפון

אשמח לעזרה ממי שיכול.
הבן שלי ב"ה חתן והוא רוצה שעל ההזמנה יהיה איזשהו איור מהשם שלו - א, של הכלה - מ ושם המשפחה - פ.
משהו שיתחבר ויצור איזשהו איור עם משמעות ולא באותיות בלועזית.
תודה רבה למי שיכול לעזור ובעז"ה שמחות אצל כולם!!!
Untitled(11).png

צריכה 4 תמונות לסיפור:
1 תמונה של אבא רכוב על חמור ולצידו בנו הקטן
2 תמונה של ילד רכוב על חמור ולצדו אביו
3 תמונה של אבא וילד ליד החמור
4 תמונה של אבא וילד מרימים את החמור מעל ראשיהם

צריכה 4 תמונות לסיפור:
1 תמונה של אבא רכוב על חמור ולצידו בנו הקטן
2 תמונה של ילד רכוב על חמור ולצדו אביו
3 תמונה של אבא וילד ליד החמור
4 תמונה של אבא וילד מרימים את החמור מעל ראשיהם

קבצים מצורפים

• 9d33fdca-d94f-11f0-8d34-027c6a0dc029_0.png
    9d33fdca-d94f-11f0-8d34-027c6a0dc029_0.png
    1.6 MB · צפיות: 78
אשמח אם אפשרי ליצור לי רקע בהיר ויפה עם סביבון בצד
סגנון מכובד וצעיר אבל לא ילדותי.
(בשביל לכתוב ברכה בנושא)

אודה לקבל תמונה שמשקפת את הפיגוע באוסטרליה, עם דגל אוסטרליה מונף מעליה (תמונה לא מפחידה מידי, בלי הרוגים ודם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה