שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
מחפשת מישהי שתעשה לי תמונה קצת מורכבת - להרכיב מ 3 תמונות לתמונה אחת מושלמת!!!! כולל עריכת התמונה, בתשלום!!!!!! העיקר שיהיה מקצועי בטירוף.
אפשר לפנות אלי
rjkprhs Aטרודל....

אשמח לתמונה של דרכון ישראלי מבחוץ
תודה מראש

יש אפשרות שהתמונות יהיו עם בנות צנועות לגן בנות? צמות, תחפושות עם שרוול ארוך וחצאיות ארוכות? תודה רבה
1770756192475.png

אודה מאד למי שיוכל לעשות לי את הדמות בדיוק כמו בקובץ המצורף
אבל באיכות גבוהה
ובגווני אפור
אני עשיתי את זה בבינה של פריפיק
ולא הולך לי לשנות לאפורים..

קבצים מצורפים

• gemini-2.5-flash-image_Silhouette_of_a_child_actor_speaking_with_his_hands_in_sign_language_lo...jpg
    gemini-2.5-flash-image_Silhouette_of_a_child_actor_speaking_with_his_hands_in_sign_language_lo...jpg
    KB 57.8 · צפיות: 24
מקסים! תודה רבה! עזרת לי מאוד!
יש אפשרות להחליף את האישה במתנות לאביונים? שתהיה שונה מהאישה במקרא מגילה?
אני ינסה אולי בהמשך בל"נ
זה היה כשהייתי במקום בלי נטפרי (כי זה כמובן יחסם)

אשמח לכרזה גדולה (גודל מלבני) משמחת ופורימית שיהיה רשום שם "משנכנס אדר מרבים בשמחה"
וכן ליצנים ועוד דברים שקשורים לפורים
תודה מראש לעוזרים.

שלום לכל האלופים!
אשמח לדפי צביעה שחור לבן לילדים.
של : (רמת דחיפות- לפי הסדר הבא)
אוגר (כמה סוגים)
דגים (כמה סוגים)
ארנבת (כמה סוגים)
בדף אחד שיהיה הרבה בעלי חיים- שלא נראים אמיתיים אלא כמו דובי פרווה בצורות בע"ח- שנותנים ידיים ורוקדים במעגל.
תודה רבהרבהרבהרבה

שלום, אני צריך עיצוב לוגו לת"ת, איסוף כסף למיזם ביגוד מוזל לבחורי ישיבה קטנה. קצת רקע: ישיבת עטרת ראובן ביתר עילית ישיבה קטנה לצעירים חרדיים, לפני פורים מתרימים למיזם של עזרה בביגוד מוזל לבחורי הישיבה. היה לי רעיון: רואים 6 -6, דהיינו שהבחורים רואים מצויין וממוקדים במטרה, אני מתכוון שהם רואים רק את זה מול העיניים, וגם יש משמעות נוספת שהיעד הוא 66 אלף ש"ח, וזה צריך להיות על חיקוי של העיצוב של משקפי הלפרין. תודה רבה! מי שיכול זה די דחוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה