אני מדבר על התקנות לנטבוק. ובמקום להסתובב עם כמה אני מעוניין ליצור menu עם מספר התקנות. הבעיה היא שלא מצאתי דרך לשלב בזה את hiren והם פה עוזרים לי.נכתב ע"י asterisk;582376:שיתאים להתקנות של מערכת הפעלה? מה רע בבוט הרגיל של דיסק ההתקנה?
אתה מזכיר לי נשכחות... בסביבות 2001 יצרתי דיסק אתחול 1.44 שעשה תהליך אוטומאטי של חלוקת דיסק ל-2 פרטישנים, פרמוט מהיר של 2 המחיצות והתקנה אוטומאטית של חלונות.
יש לי את ה-EXE עדיין שמייצר את הדיסק הזה.. אם יש לך כונן 1.44 ואתה חובב באצ'ים ממליץ לך לעיין בו..
נכתב ע"י chaim1989;582923:מנחם לי יש XBOOT עם ווינדוס 7 ווינדוס XP והיירנס!
פשוט צריך להשתמש באפשרויות השונות שלהם ולא להכין את זה עם הברירת מחדל אם אני לא טועה אני השתמשתי בשביל כולם עם Grub4Dos שיש בתוך XBOOT
אנו רוצים שהדיסק יכלול:נכתב ע"י DVD COAN;583275:יש מספר דרכים לבצע זאת
השאלה מה רוצים שהדיסק יכיל בתוכו
אולי תריצו כאן רשימה של הדברים אולי נוכל לעלות לכם את הדרך האולטימטיבת לשימוש
נכתב ע"י DVD COAN;583676:וואו איזה דרישות
דיסק של כמה GB יש ברשותך?
ובכלל מה השימוש של windows 98?
נכתב ע"י מי שאמר;582182:http://www.extrab.com/2011/01/multiboot-usb-xboot.html
כשאני ניסיתי
hiren's לא פעלה בשיטה הזאת.
תנסה, אולי הם סדרו את זה בגירסא החדשה.
תעדכן.
אם לא יש עוד דרכים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים