כללי יצרנו עבורכם משהו חדש!

• הוסף לסימניות
<TABLE style="WHITE-SPACE: normal; WORD-SPACING: 0px; TEXT-TRANSFORM: none; COLOR: rgb(34,34,34); FONT: 14px arial, sans-serif; WIDOWS: 1; LETTER-SPACING: normal; BACKGROUND-COLOR: rgb(255,255,255); TEXT-INDENT: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px" dir=rtl cellSpacing=0 cellPadding=0><TBODY><TR><TD style="FONT-SIZE: 16px; FONT-FAMILY: arial; WIDTH: 590px; VERTICAL-ALIGN: top; FONT-WEIGHT: 400; COLOR: rgb(64,64,65); PADDING-BOTTOM: 10px; DIRECTION: rtl; FONT-STYLE: normal; PADDING-TOP: 20px; PADDING-LEFT: 20px; MARGIN: 0px; LINE-HEIGHT: 1.2; PADDING-RIGHT: 20px; BACKGROUND-COLOR: rgb(255,255,255)" dir=rtl bgColor=#ffffff vAlign=top colSpan=2>
חבר/ה פרוג יקר/ה,
רוצים להעשיר את ידיעותיכם בתחום העיסוק שלכם,
"לטעום" מתחומים משיקים וליהנות מ"פסק זמן" יצירתי ומעצים?
יצרנו עבורכם את הפלוס!
פרוג פלוס - תכנית ההעשרה המיוחדת למעצבים, אמנים
ויוצרים מתחומים מגוונים: ימי עיון, סדנאות, מפגשי העשרה ועוד.

הקליקו כאן להרשמה והתרשמות מ"תפריט הטעימות" שלנו!
</TD></TR><TR></TR></TBODY></TABLE>

קבצים מצורפים

• prog_plus.jpg
    1.7 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לא ברור אם זה בתשלום או לא.
זהו המדובר לזכר נעמה ואיתם הנקין?

• הוסף לסימניות
בס"ד

מה לא ברור?
מה שרשום חינם, זה חינם
מה שלא רשום - זה בתשלום

• הוסף לסימניות
וואו זה נראה מעולה!
אבל מה עם צלמים ועורכי וידאו.
למה לנו אין הרצאות למתקדמים?? :(
בנושאים כמו: תאורה, ציוד חדשני, טיפים ממקצוענים וכו'

זו רק אני שמחפשת או שיש ביקוש?

(ואולי יש ואני לא יודעת?? - אם כן אשמח לשמוע)

• הוסף לסימניות
למה לא עובד לי "הקלק כאן להתרשמות"?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות ברמה;1874010:
וואו זה נראה מעולה!
אבל מה עם צלמים ועורכי וידאו.
למה לנו אין הרצאות למתקדמים?? :(
בנושאים כמו: תאורה, ציוד חדשני, טיפים ממקצוענים וכו'

זו רק אני שמחפשת או שיש ביקוש?

(ואולי יש ואני לא יודעת?? - אם כן אשמח לשמוע)

זה נראה שכתבת בתאום איתי...
מי מרים תכפפה?:)

• הוסף לסימניות
זו רק סנונית ראשונה,
צפו להפתעות נוספות בקרוב בע"ה.
בכל מקרה אנחנו מתייחסים ברצינות לכל בקשה והצעה:
ניתן למלא כאן >>

• הוסף לסימניות
מה עם קהילת המאיירים?
אנחנו נשארים מחוץ לתמונה המגרה והמושכת?

• הוסף לסימניות
האם אפשר לקבל איזה רמז מי המרצים לכל +?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה