כללי יצרתי באילוס'

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
את הפח הזה יצרתי באילוס'. הכל וקטורי כמובן.

משתפת אתכם, ועל הדרך אשמח להערות והצעות לשיפור.

קבצים מצורפים

• פח1.jpg
    KB 32 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מוצלח ביותר!!!
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי את הביצוע! ממש מעולה!
סתם בעין נראה לי שבפופורציה המכסה קטן מידי להיקף הפח...

• הוסף לסימניות
משהו.

• הוסף לסימניות
אין מה לומר, כיף לקבל מחמאות :) תודה לכם!

הסבר?
עבדתי על בסיס תמונה מצולמת. הרבה גרדיאנט. הרבה הרבה. וגם קצת שיטות שילוב שונות (עדיין לא הבנתי אותם לעומק).

כאן שוב המקום להודות לניק ארז ליברמן שבעקבות הצעתו "ללמוד מהמקצוענים" פירקתי לגורמים אלמנטים גרפיים מהאינטרנט ולמדתי שיטות עבודה.

התמונה מצורפת שוב.
O.K עכשיו זה בסדר?? הקטנתי את רוחב גוף הפח.
וגם, עוד תיקון טעות.

קבצים מצורפים

• וקטורי_ פח .jpg
    KB 33.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לא ייאמן!
פשוט מדהים!

• הוסף לסימניות
קודם כל-פשוט מדהים!!!

ועכשיו הסבר קצר, מה פרוש:"פירקתי לגורמים אלמנטים גרפיים מהאינטרנט ולמדתי שיטות עבודה."??

• הוסף לסימניות
יפיפה!
משהו לא מסתדר לי עם הצל מעל המכסה,בשולי הפח השמאליים וגם הצל הדו-צדדי בתחתית הפח.

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!

אולי באמת הגיע הזמן לפתוח גלריה ויקטורית...

• הוסף לסימניות
GRN, את מקסימה אותי כל פעם מחדש!!!

כמה זמן השקעת בבניית הפח? אני נהנית לראות אותו, הוא כל כך מיוחד ומוחשי!

ואני מצטרפת לבקשתה של אסתי28, שיהיה פה מאגר וקטורים.

(עוד הערה קטנה: את המכסה צריך עדיין להגדיל טיפה)

• הוסף לסימניות
משהו מיוחד!

רק נראה לי שהצל של הפח עצמו גדול מידי ורחב.

• הוסף לסימניות
מדהים, ואני חשבתי שזו עבודת MESH, כל הכבוד
תורידי את הצל הכללי אין בו צורך ואת הצל בתחתית תקטיני ותעשי אותו מעבר- ככל שמתרחק מהעצם- בהיר יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בס"ד, יצרתי ממשק נוח ליצירת לוח שנה עברי עם התאמה אישית,
לעת עתה, אפשר להוסיף כיתוב (ימי הולדת וכד'), להעלות תמונה לכל יום, וכן תמונה ראשית לחודש.
זה עדיין באמצע עבודה, אני כבר מפרסם בשביל לקבל הערות והארות.
הנה קישור לאתר,

הוראות:
1. אפשר לבחור תמונת רקע ללוח שנה
2. לכל חודש ניתן לתת תמונה ראשית
3. בכל יום ניתן להוסיף תמונת רקע ליום, וכן כיתוב (אם יש יותר מאירוע אחד, אפשר פשוט לרדת שורה)
4. בסיום, מקליקים על הכפתור "להורדה"
זה פותח את חלונית ההדפסה,
שימו לב: יכול לקחת זמן עד שזה נטען, תלוי בכמות התמונות שהעליתם, אפי' כמה דקות!
הנה צילום מסך של ההגדרות בחלונית ההדפסה.
1759872841572.png

כאמור, אני אשמח מאוד להערות והצעות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה