ירחמיאל שני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כןלצערי נטפרי חוסמים את האפשרות להוריד את הקובץ ישירות למייל ולכן השארתי רק את האפשרות לשלוח את הדוח למייל.
הייתם רוצים לקבל דוח ישירות למייל אוטומטית פעם בחודש עם המלצות לפי הנתונים?
כןלצערי נטפרי חוסמים את האפשרות להוריד את הקובץ ישירות למייל ולכן השארתי רק את האפשרות לשלוח את הדוח למייל.
הייתם רוצים לקבל דוח ישירות למייל אוטומטית פעם בחודש עם המלצות לפי הנתונים?
איפה ממוקם תיק ההשקעות?תודה רבה ושמח לשמוע!
אתה מוסיף את המניות שלך בעמוד של תיק ההשקעות ואז יכול לראות את הריכוז של המניות שם.
בתפריט הצד בתיק מסחר עצמאי.איפה ממוקם תיק ההשקעות?
והאם אני יכול לייבא לתיק את קובץ הפעולות?
אשמח לשמוע הסבר לזה
צפה בקובץ המצורף 2211287
שוק ההון מתעדכן כל יום ולכן חשבתי שצריך לסנכרן אותו פעם בחודש לפחות, מה דעתך?מה זאת אומרת את קובץ הפעולות? אתה סוחר יומי? אתה רוצה לייבא את כל הפעולות שעשית?
צפה בקובץ המצורף 2211302
ברגע שאתה מכניס את שם המניה ואת הכמות שיש לך מאותה המניה השוווי מתעדכן כל פעם שאתה נכנס.שוק ההון מתעדכן כל יום ולכן חשבתי שצריך לסנכרן אותו פעם בחודש לפחות, מה דעתך?
הבעייה שזה לא תומך בקרן כספית שזה מה שאני משקיע...ברגע שאתה מכניס את שם המניה ואת הכמות שיש לך מאותה המניה השוווי מתעדכן כל פעם שאתה נכנס.
המערכת מחוברת לנתוני אמת של שווי המניות ולכן שווי התיק שלך מתעדכן בצורה אוטומטית בכל כניסה למערכת
הבעייה שזה לא תומך בקרן כספית שזה מה שאני משקיע...
צפה בקובץ המצורף 2211307
הבעייה שזה לא תומך בקרן כספית שזה מה שאני משקיע...
צפה בקובץ המצורף 2211307
כמובן שיש אפשרות. את יכולה להוסיף קטגוריה שתקרא מעשר-מזומן ולהחליט שהיא תחושב במעשרות.רציתי לשאול לגבי מעשרות,
יש אפשרות להוסיף מעשר ששילמתי מזומן כדי לקזז מהסך?
וגם אני יש לי קטגוריה של תרומות אני מנסה לקזז אותה מהמעשר ולא מצליחה
העליתי בטעות את הקובץ פעמיים ואני רואה את כל הרשומות פעמייםבנוסף, שיפרתי את הייבוא דרך אקסל ועכשיו כל פעם שתייבאו את העובר ושב תפתח רשימה של כל העסקאות שתוכלו להחליט מה לייבא ומה לא (לדוגמה עסקאות כפולות וכו)
אם יש בקשות נוספות אני משפר את המערכת כל הזמן וממש אשמח לשמוע!
ראיתי הסרטון עצמו לא נפתח ליבדיוק היום הוספתי סרטוני הסבר!
נמצא בחלק של ידע פיננסי סרטוני הדרכה. יש שם הסברים על הכל.
אם זה לא פתוח בנטפרי אשמח שמישהומיוכל לבקש לפתוח זה ממש עלה לפני שעה.
העליתי בטעות את הקובץ פעמיים ואני רואה את כל הרשומות פעמיים
יש אפשרות לנקות את החשבון ולהתחיל מההתחלה
או לנקות רשומות כפולות ?
צפה בקובץ המצורף 2212552
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים