- הוסף לסימניות
תודה מעולה אעשה את זה!תצרף מדריך קצר
במיוחד - לא לפנות לחברות שנותנות את השרות הזה במחיר יקר
אלא רק לאתר הר הביטוח והר הכסף של GOV. אפשר גם לשים קישור ישיר להורדה.
תודה מעולה אעשה את זה!תצרף מדריך קצר
במיוחד - לא לפנות לחברות שנותנות את השרות הזה במחיר יקר
אלא רק לאתר הר הביטוח והר הכסף של GOV. אפשר גם לשים קישור ישיר להורדה.
התלבטתי אם לאפשר את זה שיהיה מאוד ספציפי אבל להבנתי זה כבר נהיה פחות נוח בחווית המשתמש. ולא פוגע מאוד בחישוב הכללי. אבל ככה חשבתי אם תגידי שזה מאוד משמעותי אני יכול לחשוב על זה שוב ולנסות לעשות משהו.תודה רבה!
מאוד עוזר
רק לגבי התאריכים של הוצאות והכנסות קבועות - כרגע הוא נותן לי לבחור חודשים ספציפיים מ2/2025 - 1/2027
זה עדיין מוגבל יחסית
יש אפשרות שיהיה אפשר להזין תאריך התחלה ותאריך סיום במקום?
קודם כל האתר מאובטח לפי התקנים הסטנדרטיים והנתונים הפיננסיים שלך ממש לא נחשפים לכל דורש.האמת? התחלתי למלא, אבל הפסקתי באמצע. יש לי הרגשה חמוצה מכך שנרשמתי דרך גוגל ובעצם אני חושפת את כל פרטי הפיננסים לכל דורש. לדעתי הרישום צריך לאפשר אנונימיות מלאה. אמנם דרך גוגל זה נוח לכולם, אבל זה גם חושף אותך לחלוטין.
כן, זה ברור לי, אבל בהתחשב בעובדה שאני לא מכירה את המנהל (בלי להעליב, כן?), אני חוששת שזה קצת יותר מדי מידע אישי. לדעתי, צריך למצוא פתרון אחר. לגבי התקפות על האתר יש הרבה שיטות גם בלי לבקש מהמשתמש פרטים אישיים. אפשר למשל לשנות את אופן הכניסה ל admin, כך שפורצים לא יוכלו להיכנס ולבנות להם שמות משתמש סתמיים. אני עשיתי את זה באתר שלי ומאז אין התקפות.קודם כל האתר מאובטח לפי התקנים הסטנדרטיים והנתונים הפיננסיים שלך ממש לא נחשפים לכל דורש.
גם לאתר הבנק האקרים יכולים לפרוץ ולקחת מידע אבל זה בסבירות נמוכה מאוד.
לצערי בשביל אבטחה וכדי למנוע התקפות על האתר אני חייב שכל משתמש יהיה מחובר למייל.
אם זה מאוד מטריד אותך אולי את יכולה לפתוח מייל אנונימי בגוגל ולחבר אותו.
כן, זה ברור לי, אבל בהתחשב בעובדה שאני לא מכירה את המנהל (בלי להעליב, כן?), אני חוששת שזה קצת יותר מדי מידע אישי. לדעתי, צריך למצוא פתרון אחר. לגבי התקפות על האתר יש הרבה שיטות גם בלי לבקש מהמשתמש פרטים אישיים. אפשר למשל לשנות את אופן הכניסה ל admin, כך שפורצים לא יוכלו להיכנס ולבנות להם שמות משתמש סתמיים. אני עשיתי את זה באתר שלי ומאז אין התקפות.
סליחה אבל נשמע שאתה לא יודע על מה אתה מדברקודם כל האתר מאובטח לפי התקנים הסטנדרטיים והנתונים הפיננסיים שלך ממש לא נחשפים לכל דורש.
גם לאתר הבנק האקרים יכולים לפרוץ ולקחת מידע אבל זה בסבירות נמוכה מאוד.
תודה רבה על התגובה!עוד לא נכנסתי לאתר עצמו
אבל כבר מהאשכול נשמע מדהים!
@יאיר22 אתה ממש טורח ומשקיע, כל הכבוד!
בפרט שכרגע המודל עסקי שלך ממש התנדבותי…
חייב להאיר נקודה חשובה לגבי הבקשות כאן
חיבור מערכת כזו לבנקאות פתוחה זה עלות ענקית
מכיר מכלי ראשון 2 שניסו לבנות מערכת כזו
והתייאשו…
כי בשביל לממן את החיבור הזה, צריך מודל עסקי ממש רווחי
מה שמחייב מערכת מאוד יקרה שתייצר ערך מספיק
ונקודה נוספת
נכון שלא נחמד שמישהו רואה את כל הנתונים עליך
אבל שימו לב שאין בזה שום פרט שיכול להזיק בפועל
לא סיסמאות, ואפילו לא פרטי חשבון…
תודה על האתר, מעוצב בטוב טעם, חוויית משתמש מושקעת ביותר. והמון פונקציות שימושיות.
כמה הערות שלי, רק בגלל שאתה כ"כ רוצה להשקיע ולשמוע מהציבור. אלוף!
1. לגבי המעשרות, היה לי מאוד נוח אם אוכל להגדיר מראש על קטגוריות של הוצאות והכנסות האם הם מצטרפים לחישוב המעשרות, בלי שאצטרך לסמן כל הוצאה והכנסה.
למשל, הכנסות שמוגדרות כ'משכורת' יחושבו אוטו'. והכנסות שמגדרות כ'החזר חוב' לא יחושבו.
וכן בהוצאות. יש הוצאות שהן לצורך העסק, ויש להפחית אותן מהרווחים המחושבים למעשרות. הכי נוח פשוט שקטגורית הוצאות בשם 'הוצאות לעסק' יכללו בחישובי מעשרות.
(אפשר אולי גם הוצאות תרומה נוספות, שאוכל להגדיר כמעשרות בפועל, אבל זה פחות קריטי, אפשר להסתדר עם הקיים).
2. חסר לי מאוד כפתור סטיקי בסרגל העליון להוספת הוצאה/הכנסה מהירה.
כל פעם צריך לגלול עד למטה, זה אחד הכפתורים הכי שימושיים באתר. יש הרבה הוצאות והכנסות מזדמנות, ואני רוצה להכניס באופן יומיומי, שלא אשכח (הרבה יותר נחוץ מפיתוח הודעות טלפוניות...).
3. ואם כבר מדברים על כפתור הוספת הכנסה/הוצאה מהירה. אשמח מאוד אם תהיה אפשרות להכניס כמה ברצף אחד אחרי השני, בלי לפתוח מחדש את הכרטיסיה של הוספת פעולה. כלומר, מיד לאחר הוספת הוצאה, יישאר לי החלון של הוספה, זמין לכתיבת פעולה נוספת. (זה קיים במגוון מערכות, ומאוד נוח).
4. לגבי המשכנתא, כמה ששיחקתי עם הנתונים, הכנסתי את כל המסלולים בנפרד, או כולם יחד עם ריבית ממוצעת, וכו'. תמיד יצא חישובים שונים מהיתרה בפועל. בהפרשים של עשרות אלפי ש"ח.
גם כשאני מכניס מפורש כמה ההלוואה במקור, כמה הריבית, כמה ההחזר החודשי כעת וכו'. יש קטע שמנסה לחשב לבד, וזה לא תואם למציאות, כי הריבית השתנתה במהלך השנים, כמו גם גובה ההחזר וכו'.
גם היה נראה שהחישוב של ההחזר החודשי מוריד כולו את יתרת הקרן של המשכנתא, בעוד הלוואי וזה היה נכון, אך סכום נכבד יורד על הריביות, ולא משפיע כולו על הקרן.
לדעתי צריך פשוט להוסיף שדה של יתרת חוב. ושהמערכת תסתמך על זה ולא על חישובים שלה שאינם מחוברים למציאות.
5. היה עוזר לי מאוד אם היה זיהוי אוטו' של פעולה כפולה. למשל, הכנסתי את התנועות באשראי, תנועות מהעו"ש, ובנוסף, הכנסתי המון פעולות ידנית שזכרתי שהיו. גיליתי פתאום שהיו פעולות שנרשמו גם ידנית וגם אוטו' מהדו"ח. היה עוזר לי כפתור 'בדוק כפילויות' שמזהה סכומים דומים, באותו תאריך או תאריך קרוב, אולי גם עם שם זהה. ואז אוכל לבדוק אם להשאיר את שתיהן או רק פעולה אחת מתוכן.
6. עברתי על המדריך המפורט לפתיחת תיק השקעות, כתוב בשפה נוחה לכל בור בתחום. קיבלתי מייל בסופו, שמציע לי למלא את כל ההכנסות וההוצאות והנכסים שלי, כדי שהמערכת תפנה אלי עם הצעה מתאימה לי. מרגיש לי שזה נוגד את הצהרת הפרטיות שלך, שאינך נכנס לצפות במצב הכלכלי שלי. אשמח להסבר.
ושוב, תודה גדולה!
שלום אשמח לקבל הערות אבל אין צורך לזלזל במקצועיות שלי. דיון על משטחי התקיפה באתר אשמח לעשות בפרטי מסיבות מובנות.. ובאמת אשמח לשמוע אם יש לך מה להגיד או מצאת בעיות.סליחה אבל נשמע שאתה לא יודע על מה אתה מדבר
אתה יודע בכלל מה זה אבטחה מידע? מה המשטחי תקיפה באתר כמו שלך?
אני לא יודע האם אתה מפתח 20 שנה או בנית אתר בוויב קודינגשלום אשמח לקבל הערות אבל אין צורך לזלזל במקצועיות שלי. דיון על משטחי התקיפה באתר אשמח לעשות בפרטי מסיבות מובנות.. ובאמת אשמח לשמוע אם יש לך מה להגיד או מצאת בעיות.
תודה!
אני לא יודע האם אתה מפתח 20 שנה או בנית אתר בוויב קודינג
אבל להשוות לאתרי בנקים ולומר האתר מאובטח "לפי התקנים הסטנדרטיים"
זה לרוב סגנון טקסט שנכתב ע"י מישהו שלא יודע איך נראה דליפת מידע
ואני אבהיר זה לא שמצאתי בעיות באתר ואני לא יודע מה כל המשטחי תקיפה אבל פשוט הטקסט היומרני הנ"ל מאוד צורם
תתפלא לשמוע שהאקרים אוהבים מאוד לקבל נתונים פיננסים של אנשים כדי לבסס משם את היעדים למתקפות (לא שווה להשקיע על מישהו שאין לו שקל בבנק)לא מעניין אף סיני כמה הוצאות יש למשה זוכמיר מבני ברק
כל עוד שאין שום פרטים חסויים, איפה הבעיה?
לא חשבתי על הכיוון הזהתתפלא לשמוע שהאקרים אוהבים מאוד לקבל נתונים פיננסים של אנשים כדי לבסס משם את היעדים למתקפות (לא שווה להשקיע על מישהו שאין לו שקל בבנק)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים