@יאיר22
וואו. עבודה יפה.
כדאי להוסיף חישוב מעשרות עם אפשרות לקיזוז מעשרות - למשל על ידי תיוג הוצאות מסויימות כמעשר
(לא נכנס להוצאות פטורות ממעשר. שיבוא מי שמחשבן את הדברים האלה ויבקש... אבל אני מדבר על עצם החישוב)
כן. מעולה.תודה!
יש כבר אפשרות להגדיר הוצאה כמעשר או כתרומה. אתה מדבר על אפשרות של חישוב אוטומטי מסך הכנסות כמה מעשר נדרש לתת ? ואז אפשרות למלא את זה בעזרת הוצאות שמגודרות כמעשר?
אני יכול להוסיף אפשרות של הוצאה קבועה לטובת אחת ההשקעות וזה יוסיף את זה אוטומטי כל חודש. נראה לך רלוונטי ומעניין?כן. מעולה.
בנוסף לזה, נקודה למחשבה. לא חישבנתי עד הסוף.
להוסיף למשל קרן השתלמות לא רק כנכס, אלא גם כצובר, זאת אומרת שאני יוכל להגדיר למשל שיש לי קרן בשווי X שאני מפקיד שם כל חודש Y, (אולי זה מורכב קצת - כי לפי מה יוגדר השווי, לפי אחוז ממוצע? זה לא אומר כלום)
זה מה שכתבתי בסוגריים. לא בטוח שיש דרך לעשות את זה בצורה שתהיה רלוונטית.אני יכול להוסיף אפשרות של הוצאה קבועה לטובת אחת ההשקעות וזה יוסיף את זה אוטומטי כל חודש. נראה לך רלוונטי ומעניין?
החיסרון הוא שאי אפשר באמת לעקוב אחרי שווי הקופה מכיוון שהיא מושקעת בשוק המניות. לכן אני ממליץ לעדכן ידנית פעם בחודש את השווי.
ראיתי. עבודה יפה.בתיק מסחר עצמאי זה כן עוקב בזמן אמת אחרי שווי המניות או קרנות הסל שאתה מגדיר שיש לך בתיק.
זה מה שכתבתי בסוגריים. לא בטוח שיש דרך לעשות את זה בצורה שתהיה רלוונטית.
ראיתי. עבודה יפה.
הייתי מוסיף אולי אופציה לתיקים נוספים. יכול לפעמים לעשות סדר לאנשים אם הם רוצים להפריד (סתם לדוגמא תיק מסחר ותיק פאסיבי)
בלת"ק.
מערכת חמודה מאוד.
אבל, @יאיר22 ,אני חלמתי תמיד על מערכת שתקבל סנכרון אוטומטי ממערכות הבנק והאשראי,
וככה תרשום כל הוצאה והכנסה,
ותתקשר אלי לפלאפון הכשר כדי שאני יבחר הגדרה להוצאה, כלפי יעד.
כלומר, אני מתכנן שההכנסה הממוצעת שלי היא של 8,000 ש"ח בחודש.
ומתוך זה על שכירות אני מוציא 3,500 ועל מעשרות 800 ועל אוכל 1300 וכו' וכו'.
וכך כל פעם שאני מעביר את האשראי, אני מקבל שיחת טלפון שמבקשת להגדיר את ההוצאה האחרונה שלי, לדוגמא קניתי בגד ב120 ש"ח, והמערכת מתקשרת:
"שלום פלוני, הוצאת 120 שקלים. אנא הגדר את ההוצאה להוצאות קבועות הקש 1, להוצאות משתנות 2, לחובות ותשלומים הקש 3"
אני מקיש 2,
והוא ממשיך "להגדרת ההוצאה בקטגוריית המזון הקש 1 בקטגוריית הביגוד 2וכו' וכו'"
אני מקיש את ההוצאה הנכונה, ובמערכת אני רואה את הגרף הוצאות שלי ויודע שהחודש כבר הוצאתי 1058 ש"ח על מזון, מתוך יעד של 1200, וכן שהשכירות שלא שולמה עדיין עתידה לנגוס לי 3500 בכסף שיש לי.
כך גם המערכת יודעת לומר לי שעקב ההכנסה החד פעמית מ...... דמי שדכנות נניח, היא יודעת להגיד לי שצפוי לי בסוף החודש יתרה של 5780 ש"ח שאולי כדאי לי להעביר אותם לחיסכון.
או לחילופין שעקב ההוצאה של התפילין לילד אני עתיד לסיים את החודש בגרעון של 3400 ש"ח.
וכן הלאה, ותן לחכם ויחכם עוד...
ולמעשה זה דבר שקיים, אפליקציית רייז אפ, אבל זה לא נגיש למשתמשי הפלאפון הכשר, זוהי אפליקצייה להיט עם ה-מ-ו-ן משתמשים אפילו שהיא בתשלום....לדעתי מקבילה בטלפון כשר יכולה להיות הכנסה לא רעה....
הבעיה ממשיכה
איך אני יכול לדעת כמה יעלה לחתן בעוד 20 שנה???????????היכולת להבין כמה כסף צריך לחסוך ולהשקיע היום בשביל שעוד 20 שנה בעז״ה יהיה לי מספיק כסף לחתונת הילד שלי, זה משהו שאין בriseup או מערכות נוספות.
איך אני יכול לדעת כמה יעלה לחתן בעוד 20 שנה???????????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים