מה ההבדל בקטגוריות בין חומש לבין מעשר כספים?
אני ישמח אם המערכת תשלח לי תזכורת ב2 לחודש להעלות את כל הנתונים של החודש הקודם או בזמן שאני יחליט כך אני לא ישכח
המערכת מדהימה ומאד יעילה!!!
אני אישית (אולי כתבתי כבר) מעדיף שההוצאות השוטפות יעלו לשורה של פירוט תיק במקום הנכסים
כי הנכסים זה לא משהו שזז ומה שאני רוצה לראות בעיניים זה ההתחייבויות ועסקאות קבועות וגם שוטפות או גם הכנסות
תודה רבה!!הסרטונים ממש מיוחדים, מסבירים הכל בצורה טובה
אני חושב שיש כאן בשורה מיוחדת לתועלת הכלכלה של הבית החרדי
@יאיר22 תודה ענקית!
ניסיתי להעלות את דפי האשראי וראיתי שז סתם משגע אותי כל יום יומיים ניסיתי להוריד את הנתונים מכל החשבונות שלי וכרטיסי האשראי אז החלטתי לעשות פעם בחודש , ואניי אשמח אם יהיה אפשרות לתזכורת בתאריך שאני יגדירהיית רוצה לקבל תזכורת כזו במייל? ביום שתגדיר שיהיה קבוע בחודש? לדוגמא כל ראשון בערב בחודש חדש?
לגבי ההוצאות אני ממש שוקל אם לעשות את זה. עשיתי את זה כבר בבדיקה אבל זה לא היה נראה מספיק טוב לדעתי. אולי אעשה נסיון קטן.
כן חד משמעית הדרך הטובה ביותר להשתמש במערכת היא להעלות פעם בחודשבאת פירוט האשראי ובנוסף לעדכן מיד על כל הוצאה במדומן.ניסיתי להעלות את דפי האשראי וראיתי שז סתם משגע אותי כל יום יומיים ניסיתי להוריד את הנתונים מכל החשבונות שלי וכרטיסי האשראי אז החלטתי לעשות פעם בחודש , ואניי אשמח אם יהיה אפשרות לתזכורת בתאריך שאני יגדיר
שלום שלום,שלום וברכה
האם כבר אפשר להוריד דו"ח?
כי אני לא רואה
תודה רבה
אין עליך!!!!!!
אני פשוט נכנס כל כמה דקות לפרוג לראות אם יש חדשות
אולי תשלח מייל לכל המשתמשים להודיע על כל שידרוג?
חוייה מיוחדת
והרבה בגלל שיש הוצאות והכנסות קבועות ולעלות כרטיסי אשראי וכו וכו וכן את הנכסים שככה יש תמונת מצב ברורה
האתר ממש מעולה ונוח וידידתי וניכר השקעה שלך כדי להגיע למוצר מושלם מכל הבחינות,
הגם שעדיין לא התחלתי להשתמש בפועל רק שיחקתי עם נתונים דמו
הסרטונים מקצועיים וברור!! מעניין אותי, האם אתה עושה לבד את הסרטונים? זה ברמה גבוה מאוד.
@יאיר22
מה מכניסים בנכסים?
לדוגמה בדירה, רכב וכו' רושמים בכמה קניתי הדירה או כמה שזה שווה עכשיו שזה אומר שצריכים להכניס כל חודש מחדש?
כאילו מה המטרה לדעת את השווי נקי?
בנכסים כותבים כמה שווה עכשיו כל מה שיש לך והוא שווה כסף.
מומלץ לעדכן את השווי פעם בחודש ואז תוכל לראות איך השווי הנקי שלך עולה או יורד עם הזמן.
המטרה היא לדעת שווי נקי ולראות התקדמות. כמה הנכסים שלך פחות ההתחייבויות שלך.
אתה יכול ליצור טאב באתר על עדכוני גירסה עם פירוט של תיקונים ושידרוגיםאני ממש לא רוצה לשלוח המון מיילים לכולם.
אולי אשלח פעם בהרבה זמן על שדרוגים משמעותיים אבל לא יותר מזה..
ואשמח ממש לשמוע ממך על חווית השימוש במערכת!
וואו ביקרתי ונפעמתי ממש מיוחד!טוב אחרי עבודה קשה של מספר ימים אני משחרר כלי חדש שהרבה ביקשו!
נוספה אפשרות להוציא דוח חודשי (לפי חודש עברי או לועזי). בדוח יפורטו כלל הנתונים הפיננסים גם בהשוואה לחודש הקודם וגם בהשווה לחודש המקביל בשנה הקודמת. בנוסף יש שם צפי עמידה ביעדים שהגדרתם ועוד הרבה דברים טובים.
הדוח זמין להורדה מיידית כpdf או לקבלה במייל.
הדוח לא מכיל פרטי זיהוי כלל.
אשמח ממש שתתנסו ותכתבו פה לקחים. ככל שיותר אנשים מתנסים המערכת רואה יותר מצבים ואפשר לשפר אותה.
דוח לדוגמה:
צפה בקובץ המצורף 2192181
@ccode
@ירחמיאל שני
@פנסיונר
@שפן קטן
@שמח-לעזור
@איציק הצדיק
@Aארי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים