@יאיר22
תחילת חודש
זה זמן מצוין לנסות.
המערכת מרשימה ונראית ידידותית.
אני משתמשת הרבה בכרטיס דביט (להורדה מידית מהחשבון) שמתפקד כמו מזומן
העליתי חשבון עו"ש והוא נותן לי לכתוב סווג לכל הוצאה.
יש לי גם פירוט מכרטיס האשראי
האם ניתן לסנכרן בינהם?
ןעןד משהו לא קרארתי את כל האשכול אבל את רובו כן
האם ישנה אפשרות של סווג מפורט יותר של הוצאות?
כתבתי אני משתמשת בכרטיס דביט שיורד מידית.
לא זוכרת כל פעם על מה ירד
אבל יש לי פרוט אשראי
היה עוזר לי שהמערכת תדע שכל פעם שכתוב כרטיס מאשראי היא תקח את הנתונים מכרטיס אשראי ואראה מה ירד
אז אני מבין נכון,
היית רוצה להעלות פירוט עוש ואז פירוט אשראי,
כל עסקה שמופיעה בפירוט עוש ככרטיס אשראי ויש עסקה בסכום ותאריך זהה בפירוט אשראי, העסקה מהפירוט עוש תמחש ותשאר רק העסקה מפירוט האשראי.
הבנתי נכון?
איך אני מגדיר איזה קטגוריה תהיה כהוצאה של המעשרות?
אם אני עושה לעצמי קטגוריה של "תרומות לישיבה"
האם זה יהיה מוגדר שמה שנכנס לזה יורד ממחשבון המעשרות?
חיפשתי רבות מערכת לניהול הוצאות והכנסות,
התקנתי בשביל זה אימולטור לאפליקציות שדרשו אנדרואיד
קיבלת SMS דרך הסים של נטפרי ועוד הרבה מאמצים
תכלס' לא מצאתי מערכת מתאימה
אז התחלתי לבנות כזאת בעצמי
הגעתי לשלב מתקדם ועצרתי
ואז מצאתי את המערכת שלך
זה נראה באמת מערכת שעונה על מה שחיפשתי תכלס צריך שזה יבוא מתוך המגזר.
ועכשיו להערות:
יש באגים לא ברורים בסיווג, העלאתי קובץ ממקס והוא הכניס את הכל כפול כזיכוי והוצאה במקביל.
יש שם עוד באגים.
במה שעשיתי הייתי פחות יומרני ונתתי אפשרות למשתמש להגדיר פורמט לכל חשבון,
כלומר מעלים קובץ אקסל והמערכת נותנת אפשרות להגדיר מה היה השורה של הכותרות ואז להגדיר לפי הכותרות מה העמודה הקובעת לסכום תאריך וכו',
כדאי לעשות את זה לפחות כאפשרות כל עוד המערכת לא מצליחה לקרוא כראוי את הקובץ
בשלב העלאת העסקאות הייתי מציע אפשרות לוותר על תיוג AI מי שרוצה
בנוסף אפשרות לדלג על הסיווג לגמרי כך שהכל יוגדר כאחר וכשהמשתמש ירצה יגדיר כרצונו
להוסיף את כל הקטגוריות בשורה מתחת שלא יצטרכו לפתוח תפריט אלא מתחת לכל עסקה יהיה את כל הקטגוריות כמו בתמונה
צפה בקובץ המצורף 2194409
את כל מערכת המעשרות עשיתי בנפרד לגמרי כמו בתמונה
כדאי שהמעשרות ירד אוטומטית מההכנסות גם אם לא נתרמו בפועל וכך גם לא יחושבו בהוצאות.
שאלה
האם המערכת לומדת מעסקאות בחודשים קודמים איך להגדיר?
באתי להאיר בתקווה שהועלתי
אני שמח שמישהו הרים את הכפפה והוריד ממני את הפיתוי (אני אברך כולל...)
תאריך עסקה | שם בית העסק | קטגוריה | 4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי | סוג עסקה | סכום חיוב | מטבע חיוב | סכום עסקה מקורי | מטבע עסקה מקורי | תאריך חיוב | הערות | תיוגים | מועדון הנחות | מפתח דיסקונט | אופן ביצוע ההעסקה | שער המרה ממטבע מקור/התחשבנות לש"ח |
בסדר גמור זה מעולה תודה רבה!דיברתי גם על הגמישות כמו שכתבת אבל גם על הנוחות של הממשק
היה עוד באגים במערכת של התיוגים חוץ מהבעיה עם מקס
תתחיל איתי שיחה בפרטי כדי שאוכל לשלוח לך
זה הכותרות עם זה עוזר
תאריך עסקה שם בית העסק קטגוריה 4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי סוג עסקה סכום חיוב מטבע חיוב סכום עסקה מקורי מטבע עסקה מקורי תאריך חיוב הערות תיוגים מועדון הנחות מפתח דיסקונט אופן ביצוע ההעסקה שער המרה ממטבע מקור/התחשבנות לש"ח
יכול להיות שהבעיה היא בגלל שמופיע פעמיים סכום העסקה גם בסכום חיוב וגם בסכום עסקה מקורי,
(שזה נוגע לעסקאות תשלומים שצריך לשים לב לא לחשב אותם פעמיים)
תראה בתמונה כפתורים לבחירת קטגוריה במקום גלילהבסדר גמור זה מעולה תודה רבה!
לגבי הנוחות של הממשק יכול למקד מה פחות נוח? כי קיבלתי עליו הרבה תגובות טובות .
תראה בתמונה כפתורים לבחירת קטגוריה במקום גלילה
וכמו שכתבתי שלא יצטרכו להגדיר את הקטגוריות מיד בהעלאת הקובץ
בנוסף יש באגים לא ברורים בתיוג עסקאות לא ברור לי בדיוק מה קורה אבל זה לא עובד תקין
אני מבין, אבל כדאי לתת אפשרות לדלג על זה.תשמע בסוף לכל אחד נוח ממשק קצת אחר, אני ממש מנסה שזה יתאים לכמה שיותר אנשים ודווקא עשיתי את הגדרת הקטגוריות מיד בהעלאת הקובץ כי זה מה שהרבה ביקשו.
הגלילה של הקטגוריות,לגבי הבאגים הלא ברורים אתה מתכוון לעסקאות לא תקינות? בעיות בסכומים? יכול לפרט קצת?
@הקול השפויאני מבין, אבל כדאי לתת אפשרות לדלג על זה.
הגלילה של הקטגוריות,
ועוד משהו לא ברור ברשימה, תחכה שעוד ידווחו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים