- הוסף לסימניות
איך אפשר לעשות עריכת קטגוריות?
פשוט ללחוץ הוסף קטגוריה חדשה ולהוסיף איזה קטגוריה שתרצה
אם זו קטגוריה קיימת שהוספת כבר תלחץ על סימן העפרון שלידה ותוכל חערוך אותה
איך אפשר לעשות עריכת קטגוריות?
תודה רבה
@נאך און נאך גוט
כשתכנס בפעם הראשונה למערכת יופיע לך תפריט ההתחלה המהירה.
תוכל לבחור מהיכן להתחיל
הסדר המומלץ בעיניי -
1. פעם אחת להכניס את כל הנכסים וההתחייבויות שלכם כדי לקבל תמונה מלאה
2. פעם בחודש להעלות קובץ אקסל של פירוט אשראי
3. להכניס פעם אחת את כל העסקאות הקבועות (משכורות, קצבאות, שכירות וכן הלאה)
4. להגדיר יעדים (300 אלף שח לחתונת הילד עוד 15 שנה .. וכן הלאה)
5. לראות כמה כסף נשאר פנוי בצד כל חודש
6. לפתוח תיק מסחר וללמוד בעזרת הקורס וידאו איך להכניס פנימה באופן אוטומטי כל חודש את הכסף הפנוי שנשאר.
צפה בקובץ המצורף 2196200
2. המידע בטוח? או שכן כדאי לפתוח מחשבון אנונימי?
מצאתי-תודה רבה
שני דברים שלדעתי מאוד חשוב ויעזור
1. אם מכניסים כפילויות שיתריע
2. אפשרות להורדה לאקסל את ההכנסות והוצאות גם הקבועות וגם המשתנות מפורט
תודה רבה
מה לגבי זה
תיקנתי את הבעיה
אני אשמחלגבי אפשרות הורדה אז יש אפשרות לייצא דוח pdf שמסכם הכל בכל תקופת זמן שתבחר.
היית רוצה את זה בתור אקסל?
ניסיתי להפיקדוח חודשי
הוא כתב לי שגיאה בסוף התהליך אם ביקשתי להוריד למחשב
וכאשר ביקשתי לשלוח למייל הוא עשה עבודה מצוינת
הדו"ח מדהים וממש מסודר
כדאי להוסיף קטגוריה בהכנסות של קצבאות (במקום או בנוסף לקצבת ילדים)
הבעיה בpdf היא שלai מאוד קשה לקרוא אותו בלי טעויות ואני לא יכול לקחת את הסיכון הזה.
זה פשוט יעשה הרבה טעויות.
אבל כל הבנקים וחברות האשראי מאפשרים לייצא את התנועות גם באקסל. למה אין לך אפשרות? @EstherT
אני לא מצליחה לייבא את הנתונים הוא לא קורא טובשלום לכולם,
אני רוצה לשתף אתכם במשהו שעבדתי עליו המון זמן, ולבקש את העזרה והמוח של חברי הפורום.
כולם מכירים את האתגר של ניהול תקציב משפחתי. אבל כשמדובר במשפחה החרדית, האתגר הזה כפול ומכופל: שכר לימוד, הוצאות חגים שמכפילות את עצמן, קופות וגמ"חים, הכנסות מגוונות (משכורות, מלגות כולל, קצבאות), וכמובן - ההיערכות לשמחות.
אקסל זה נחמד, אבל זה דורש המון עבודה שחורה והרבה פעמים אנחנו פשוט הולכים לאיבוד בתוך המספרים.
בדיוק בגלל זה פיתחתי מערכת חכמה חינמית ופשוטה לניהול פיננסי, שבניתי מראש מתוך הבנה של הצרכים הייחודיים של המשפחה החרדית.
המטרה היא לתת תמונת מצב ברורה, לעשות סדר, ולהוריד את כאב הראש של ניהול התקציב.
המערכת כבר עובדת ומייצרת סדר מדהים, אבל כאן אתם נכנסים לתמונה.
אני רוצה שהיא תהיה מושלמת, ואני רוצה לבנות אותה יחד איתכם.
אני פותח כאן את הבמה, ואשמח לשמוע מכם בכנות:
תאתגרו אותי! כל רעיון, צורך או בקשה שיעלו פה בשרשור ויקבלו תמיכה אני אקח לשולחן העבודה ואשתדל לפתח לתוך המערכת.
- מה הכלי שתמיד חלמתם שיהיה לכם לניהול התקציב?
- מה הדבר שהכי מתסכל אתכם באקסל או באפליקציות שקיימות היום בשוק?
- איזה חישוב או ניהול של הוצאה ספציפית (חגים/חתונות/מעשרות) הייתם רוצים שהמערכת תעשה עבורכם בלחיצת כפתור?
מחכה לשמוע את הרעיונות שלכם!
מוזמנים להתנסות במערכת בעצמכם
(לינק שיווקי מאושר עם המנהלים)
גילוי נאות - המערכת חינמית כי המודל העסקי מבוסס על הפנייה לפתיחת תיק מסחר עצמאי דרך המערכת. כמובן שלא חייבים לפתוח תיק מסחר דרך המערכת או בכללי אבל כן יש הטבות מעולות למי שבוחר שכן.
אני לא מצליחה לייבא את הנתונים הוא לא קורא טוב
כןמעולה הוספתי.
היית רוצה שיהיה כתוב בדוח גם מסקנות וניתוח של הנתונים?
התנהלות עו"שהיית רוצה המלצות על ההתנהלות הכלכלית של העובר ושב או המלצות על השקעות רלוונטיות בהתאם לנכסים שיש לך?
או בכלל בהקשר לתקציב?
בניתי משהו של המלצות אבל זה רחב מאוד אני מנסה לקדם למה שמעניין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים