- הוסף לסימניות
לכן רשמתי עד 10 יכול להיות שהוא כן צריךנער לא צריך בד"כ 10 שעות אבל 8 בהחלט
לכן רשמתי עד 10 יכול להיות שהוא כן צריךנער לא צריך בד"כ 10 שעות אבל 8 בהחלט
באותו אתר יש גם שעון על גלגלים...השעון הזה
זה גם שעון עם עוצמות מאוד גבוהות וגם יש לו חלק נוסף ששמים מתחת לכרית והוא רוטט
יש גם את השעון הזה - שטיח שבשביל לכבות את הצלצול חייבים לעמוד עליו 5 שניות ואז כבר נמצאים מחוץ למיטה
יש אותו גם יותר זול בעליאקספרס![]()
שטיח שעון מעורר - Rug Carpet Alarm Clock
שעון מעורר בצורת שטיח.מחייב אתכם לקום על הרגליים בכדי לכבות אותו.מפסיק לצלצל רק לאחר עמידה יציבה של שני הרגליים למשך 5 שניות. כולל צילצול נעים | מאפשר לתכנת ובחור את צלילי השעון המעורר בעצמכם. סוג הצילצול: ניתן לתכנות באמצעות כבל USB להורדת צילצול אישי. חומר: בד קטיפתי מצופה בלאטקס נעים למגע. צג...www.he-she.co.il
גם אני ממליצה, במיוחד ברזל.אולי כדאי לבדוק ויטמינים וברזל?
שמעתי שבאמריקה כבר מוכרים את זהוואוו
נשמע מעולה!
יש לך דרך לדעת איפה קונים את זה?
מה פתאום?? זה עובד בכל גיל!!שיש ילדים גדולים זה עובד מצוין
אצל הקטנים שלי עדיין לא...
תודה!לאהוב אותו ולא להעיר אותו.
אפשר פעם אחת אם הוא ומבקש ורק בגלל שהוא ביקש,
אבל זהו.
הוא יודע שצריך לקום, יום יבוא ובע"ה הוא ורק הוא ימצא את הפתרון שמתאים לו.
ומהצד: תפילות, אהבה וחוסר שיפוטיות.
ממש לא נעים לשמוע את ההכללה הזאת למרות שככה מקובל להגיד, אני קם כמעט באופן קבוע ואשתי בד"כ ממשיכה לישון ואני מאמין שאני לא הבעל היחיד או אולי כןבדגש על המילה אמהות
אכן, האמא קמה
והאבא....
כך שזה לא ממש יעיל לנסות להעיר עם זה גבר/בחור...
אין טעם לחפש פתרונות יצירתיים כל עוד הגוף לא מקבל את הבסיס שהוא זקוק לובדיקת דם שגרתית ולבדוק B12
חלילה, חלילה, לא אמרתי שלא.תודה!
אנחנו אוהבים אותו מאוד מאוד!
והוא יודע זאת
רק מה, שהוא עצמו רוצה באמת שנעזור לו
ומצד שני יש לו יצר חזק להמשיך לישון
וכאן בדיוק הקונפליקט...
תפילות תמיד עוזרות זה ברור!
ואין לנו בכלל שיפוטיות,
רק רצון לעזור לו באמת.
תודה רבה!נו... ניסיתם משהו מכל שלל העצות??
נשמח להתעדכן בהתפתחויות!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //