ירדנו לגינה

• הוסף לסימניות
כבר שבוע שלם שלא נגעתי במצלמה!
לא יכלתי יותר....
נצלתי את הבוקר החופשי לטייל עם הבת שלי
אשמח לכל ביקורת שתוכל לקדם אותי!!!!!!

• הוסף לסימניות
מתוק, בונבונת הילדה.

• הוסף לסימניות
לא ממש בעניין הצילום
אבל הכל פה מלא נוכחות, אין מלך.
הפנים עם התווים העמוקים והחדים.
הסרט הגדול האדום והמנוקד. הפנדה, הסרט שלו ועוד כהנה וכהנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;929299:
לא ממש בעניין הצילום
מה ההצעה שלך - להוריד את הסרט יפתור את הבעיה?

• הוסף לסימניות
טירה, התמונות מדהימות! אני חושבת שאת מחפשת הערות - במקום שלא צריך אותן :)
טוב נו, בקטנה מאוד - בתמונה הראשונה דרוש יישור קל.
ובתמונה השלישית החיתוך פחות טוב בעיניי (אבל זה רק עיניין של טעם....)
הצלחותתתתתתתתתתתתת

• הוסף לסימניות
אבל באמת שהתמונות כל כך יפות ומושלמות
הצבעים משגעים!!!
את צריכה להאמין בזה !!!
למה לחכות לביקורת???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nissi4you;929343:
אבל באמת שהתמונות כל כך יפות ומושלמות
הצבעים משגעים!!!
את צריכה להאמין בזה !!!
למה לחכות לביקורת???
תמונות שאני מעלה לכאן הן תמונות שנראות לי מקסימות ויפות
ולכן כ"כ חשובה לי דעה של אנשים אחרים ע"מ להאיר את עיני - ולתקן אותי במקומות שאני לא רואה
מה שאני יודעת בעצמי אין לי צורך שיאמרו לי.... (חוץ ממחמאות שתמיד תורמות...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;929299:
לא ממש בעניין הצילום

ניראה לך שגם אנשים הם קומפוזיציה...?:eek:
הילדה היא המלך בעצמה.
אם היה לה סרט גדול ואדום על החולצה והחולצה היתה
מקושקשת בירוק וצהוב ואדום וציור של פנדה ההיתי מבינה.
אבל ככה שהצבעים משתלבים כ"כ מתוק והסרט הקטן משתלב עם הגדול....

טירה
תמונות מדהימות מלאות חיות והבעה
עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
בובה!
תמונות מדהימות ביותר!!
תזמיני אותנו מהר מהר ליום צילומים.

• הוסף לסימניות
התמונות מאוד מאוד מאוד באנדר (תת חשיפה, יעני כהות מדי).
מה שצריך להיות חשוף היטב בתמונות כאלה זה עור הפנים של הילדה, ולא החלקים שמוארים באור אחורי חזק.
מצורפת הצעת עריכה לאחת מהתמונות. זו (לעניות דעתי) החשיפה הנכונה עבור התמונה הזו. הייתי צריכה להבהיר בטירוף, וזה כמובן מוריד את איכות התמונה (מוסיף רעש) ויוצר גוונים מתים יחסית למה שהיה יוצא לו היית חושפת נכון מראש.
אגב, הבהרתי בעיקר מקומית (את הילדה בלבד), ורק מעט את הרקע. לו היית מראש חושפת כמו שצריך את הילדה - הרקע כנראה היה יוצא בהיר מדי. בגלל זה אני מצלמת בחוץ עם פלאש על חצובה. מאחר ואת עובדת בלי פלאש - ממליצה לא לצלם באור אחורי על רקע מואר, כי הדמות יוצאת צללית (כמו פה בתמונה, כמעט צללית. ממש ממש כהה מדי) או שהרקע יוצא ממש בהיר מדי. אם רוצים לצלם על דשא - אפשר בצל. (ואז מפסידים את האור האחורי.)
מה שכן אפשר: לצלם באותו מקום, אבל לצלם קובץ RAW ולצלם בהיר בהרבה ממה שצילמת, אבל עדיין טיפה באנדר. ואז את הרקע תוכלי להכהות בעריכה (בשביל זה נדרש RAW, כי קובץ JPEG אי אפשר להבהיר כמו שצריך) ואת הדמות תוכלי להבהיר קצת (קצת! לא המון כמו שצריך בגירסה הנוכחית) בעריכה.
זו ההמלצה שלי.

בשאר האספקטים: שתי התמונות שאינן מכילות את הנדנדה הן יפות. קומפוזיציות יפות, רקע נקי, תאורה די טובה (חוץ מהאנדר החזק) ומבטים חמודים. (בתמונת התקריב מפריע לי שהיא מסתכלת ממש הצידה. זה מתאים בתמונות רחבות יותר. בתקריב מצפים לראות פנים, אחרת זה נותן הרגשה שחדרנו למרחב האישי שלה.)
לעניות דעתי הסטיילינג בסדר (לא עמוס מדי), אבל הבגדים פיג'מתיים מדי. כלומר, להלביש כך ילדה באופן רגיל זה בסדר גמור ואף מתוק. אבל לצילומים לדעתי צריך משהו יותר מסודר.

תמונת הנדנדה מתאימה רק לאלבום המשפחתי, לדעתי. התאורה לא טובה (גלישה של אור שמש קשה וחזק אל הלחי כאשר שאר הפנים נורא כהה זה לא מוצלח) והקומפוזיציה לא נעימה. החיוך מתוק והתפיסה ממש מתאימה לאלבום משפחתי.

קבצים מצורפים

• q89iabzo.jpg
    KB 183.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;930024:
התמונות מאוד מאוד מאוד באנדר (תת חשיפה, יעני כהות מדי).
מה שצריך להיות חשוף היטב בתמונות כאלה זה עור הפנים של הילדה, ולא החלקים שמוארים באור אחורי חזק.
מצורפת הצעת עריכה לאחת מהתמונות. זו (לעניות דעתי) החשיפה הנכונה עבור התמונה הזו. הייתי צריכה להבהיר בטירוף, וזה כמובן מוריד את איכות התמונה (מוסיף רעש) ויוצר גוונים מתים יחסית למה שהיה יוצא לו היית חושפת נכון מראש.
אגב, הבהרתי בעיקר מקומית (את הילדה בלבד), ורק מעט את הרקע. לו היית מראש חושפת כמו שצריך את הילדה - הרקע כנראה היה יוצא בהיר מדי. בגלל זה אני מצלמת בחוץ עם פלאש על חצובה. מאחר ואת עובדת בלי פלאש - ממליצה לא לצלם באור אחורי על רקע מואר, כי הדמות יוצאת צללית (כמו פה בתמונה, כמעט צללית. ממש ממש כהה מדי) או שהרקע יוצא ממש בהיר מדי. אם רוצים לצלם על דשא - אפשר בצל. (ואז מפסידים את האור האחורי.)
מה שכן אפשר: לצלם באותו מקום, אבל לצלם קובץ RAW ולצלם בהיר בהרבה ממה שצילמת, אבל עדיין טיפה באנדר. ואז את הרקע תוכלי להכהות בעריכה (בשביל זה נדרש RAW, כי קובץ JPEG אי אפשר להבהיר כמו שצריך) ואת הדמות תוכלי להבהיר קצת (קצת! לא המון כמו שצריך בגירסה הנוכחית) בעריכה.
זו ההמלצה שלי.

בשאר האספקטים: שתי התמונות שאינן מכילות את הנדנדה הן יפות. קומפוזיציות יפות, רקע נקי, תאורה די טובה (חוץ מהאנדר החזק) ומבטים חמודים. (בתמונת התקריב מפריע לי שהיא מסתכלת ממש הצידה. זה מתאים בתמונות רחבות יותר. בתקריב מצפים לראות פנים, אחרת זה נותן הרגשה שחדרנו למרחב האישי שלה.)
לעניות דעתי הסטיילינג בסדר (לא עמוס מדי), אבל הבגדים פיג'מתיים מדי. כלומר, להלביש כך ילדה באופן רגיל זה בסדר גמור ואף מתוק. אבל לצילומים לדעתי צריך משהו יותר מסודר.

תמונת הנדנדה מתאימה רק לאלבום המשפחתי, לדעתי. התאורה לא טובה (גלישה של אור שמש קשה וחזק אל הלחי כאשר שאר הפנים נורא כהה זה לא מוצלח) והקומפוזיציה לא נעימה. החיוך מתוק והתפיסה ממש מתאימה לאלבום משפחתי.
רבקה - ראשית תודה רבה על התיחסות המפורטת והעניינית! את מלמדת אותי המון!!!
ההצעת עריכה שלך מעולה - לפני שראיתי אותה לא הבנתי עד כמה התמונה חשוכה

• הוסף לסימניות
בסיס מצוין

רפלקטור פשוט היה משפר פלאים את התאורה על האובייקט

• הוסף לסימניות
wow רבקה, כל הכבוד על ההשקעה, זה מלמד המון!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....