;) ירדתי לקומה 1-

• הוסף לסימניות
טכנית התמונה לא הייתה טובה מבחינתי, (יותר לאלבום משפחתי) ולכן המרתי אותה וערכתי אותה
אבל סתם בשביל להעלות חיוך קצת על הבוקר

• הוסף לסימניות
אכן מעלה חיוך

מגיע לך מזל טוב ?

בן כמה הוא שהוא מרים כך את הראש ?

• הוסף לסימניות
כן מגיע לי מזל טוב
כבר פתחתי אשכול לפני שבוע עם תמונות ניובורן שלה

היא בת שבועיים בתמונה

• הוסף לסימניות
כן מגיע לי מזל טוב

היא בת שבועיים בתמונה

• הוסף לסימניות
באמת חייכתי - מותק
נראה לי בקצב הזה עוד רגע היא מתחילה לרוץ
היא נראת בת חודשים לא שבועים
המון נחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1637353:
כן מגיע לי מזל טוב

היא בת שבועיים בתמונה

מתוקה דבש!!

הרבה נחת ושמחה.

נראה לי שהיא רוצה ממך קצת את המצלימה, לגמרי השלב הבא שלה... בקצב הזה..

• הוסף לסימניות
ציבי חזק!!
אני צריכה ללמוד ממך ...
לא יודעת למה אני לקחתי קשה את זה שאני בחופשת לידה והבת שלי כבר בת חודש וחצי ואין לה תמונה אחת!!!-פדיחות.
אבל כל הכבוד לך!!
והילדה בונבונירה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1638234:
ציבי חזק!!
אני צריכה ללמוד ממך ...
לא יודעת למה אני לקחתי קשה את זה שאני בחופשת לידה והבת שלי כבר בת חודש וחצי ואין לה תמונה אחת!!!-פדיחות.
אבל כל הכבוד לך!!
והילדה בונבונירה!

תודה תודה
מבינהאותך מאד, כך היה לי בילדה הקודמת לפני 3 שנים
רק בגיל 3 שבועות או חודש צילמתי אותה
לא היה לי כח לחשוב על זה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דיייייי ציבי את מקורית ברמות....!!!!
איזה רעיון , פצצה!!
ומזל טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה