אוהבת ממש את השילוב צבעים!! יפה כל כך עוד עם הבגדים שלהם... והם סתם חמודים החבורה שלך:)
פריידי צילום תוסס ואנרגטי:) מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי • 6/12/18 הוסף לסימניות #21 אוהבת ממש את השילוב צבעים!! יפה כל כך עוד עם הבגדים שלהם... והם סתם חמודים החבורה שלך
יעל אייזיקוביץ ניו בורן -צילום והכשרת צלמות מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 6/12/18 הוסף לסימניות #22 אוהבת מאוד את השילוב של הרצפה והרקע(הרקע והרקע) והם מתוקים !! חסר לי קצת אור על הפנים.. יכול להיות?
ל לאה קוביצק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי • 6/12/18 הוסף לסימניות #23 וואו רותי החבורה שלך מהממים. השילוב פה פשוט מהמם.
ר רוחי קליין משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 6/12/18 הוסף לסימניות #24 רותי אהבתי אהבתי אהבתי! הכל הרקע (והרקע....), תאורה, צבעים משגעים והילדים שלך בלע''ה!!!!! איזה סיפוק להוציא כזה סט מהאוצרות שלך!!!!! מלאן נחת!
רותי אהבתי אהבתי אהבתי! הכל הרקע (והרקע....), תאורה, צבעים משגעים והילדים שלך בלע''ה!!!!! איזה סיפוק להוציא כזה סט מהאוצרות שלך!!!!! מלאן נחת!
T tzipi.w משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 6/12/18 הוסף לסימניות #25 רותי, חולם של תמונות!!! הקטנצ'יק של מדליק. ואיך שהוא גדל... הכי אהבתי את השלישית. ואיזה כייף להם...
ט טובה ראם משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי • 6/12/18 הוסף לסימניות #26 רותי - אלופת העמדות! איזה סיפוק זה תמונות כאלו יפות!! השילובים מקסימים!
ל לאה 22 משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי צילום מקצועי • 6/12/18 הוסף לסימניות #27 קודם כל הצבעים מדהימים! השלישית הכי!
T tzivi משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים 6/12/18 הוסף לסימניות #28 ילדים מהממים שילוב צבעים יפה חסר לי מאד תאורה אחורית/שיער, הראשים ממש נבלעים ברקע
ש שרה טירהויז מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 6/12/18 הוסף לסימניות #29 רותי עילפון הצבעים הכל חלום!!
מירי זיידנר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 6/12/18 הוסף לסימניות #30 הבנים שלך מדהימים השניה יפיפה! השלישית ילד וקוקיות דבש!
רותי המניק צלמת סופר מקצוענית (; מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 9/12/18 הוסף לסימניות #31 תודה חברות! מפרגן לי לשמוע מחמאות ועוד על הילדים שלי לגבי הצבעים באמת החולצות האלו זעקו לי לצלם עם הרקע הירוק אז טוב שיש קצת חנוכה והזדמנויות לעשות דברים מחוץ לשגרה. (הפעם הקודמת שהילדים שלי הצטלמו בסטודיו היה בפורים לפני 10 חודשים הקטן שלי בכלל היה מרוגש מהרעיון שאני מרשה לו פעם בחיים לעמוד על הרקע חחח) נכתב ע"י tzivi: חסר לי מאד תאורה אחורית/שיער, הראשים ממש נבלעים ברקע לחצ/י כדי להרחיב... יש מצב, העיקר יש תמונות. בכל זאת התמודדתי שם לבד ב2 תפקידים
תודה חברות! מפרגן לי לשמוע מחמאות ועוד על הילדים שלי לגבי הצבעים באמת החולצות האלו זעקו לי לצלם עם הרקע הירוק אז טוב שיש קצת חנוכה והזדמנויות לעשות דברים מחוץ לשגרה. (הפעם הקודמת שהילדים שלי הצטלמו בסטודיו היה בפורים לפני 10 חודשים הקטן שלי בכלל היה מרוגש מהרעיון שאני מרשה לו פעם בחיים לעמוד על הרקע חחח) נכתב ע"י tzivi: חסר לי מאד תאורה אחורית/שיער, הראשים ממש נבלעים ברקע לחצ/י כדי להרחיב... יש מצב, העיקר יש תמונות. בכל זאת התמודדתי שם לבד ב2 תפקידים
הדודה מלכי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים • 9/12/18 הוסף לסימניות #32 טוב חוץ מהפרצוץ של הקטן בראשון זה ממש נראה שהם שיתפו פעולה יופי שילובי הצבעים מהמממיים!! כבוד!
א אסתי וויג משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 9/12/18 הוסף לסימניות #33 מקסים!הילדים הבגדים והצילום כמובן!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת