נכתב ע"י eden7115;1312189:מי שנותן רעיונות למחבלים זה את ולא אני...
אני רק שמעתי משהו ורציתי להזהיר. זה הכל.
נכתב ע"י חויד;1312179:זה באמת לא ראוי לפרסום!
את רוצה כל 5 דקות טיל בי-ם ?
נכתב ע"י eden7115;1312189:מי שנותן רעיונות למחבלים זה את ולא אני...
אני רק שמעתי משהו ורציתי להזהיר. זה הכל.
לא לריב.נכתב ע"י חויד;1312200:או קי.
תפרסמי, סורי.
אשמח לדעת גם איזה רעיונות אני נותנת ?
נכתב ע"י נקודת זינוק;1312204:כיפת ברזל?
"ד' מחסי ומצודתי אלוקי אבטח בו, כי הוא יצילך...
ותחת כנפיו תחסה...
לא תירא מפחד לילה מחץ יעוף יומם...
יפול מצידך אלף, ורבבה מימינך אליך לא ייגש..."
כמה פשוט! כמה ברור!
נכתב ע"י yaffab;1312209:כן, כיפת ברזל.
ה' שהוא מחסי ומצודתי נתן בינה בלב בשר ודם להמציא את הכלי הזה.
אין לי מושג מהיכן אתם, אבל בשעה האחרונה היא יירטה כאן מטח מטורף של טילים.
ב"ה שנתן מחכמתו לבני אדם.
זו ההודעה הראשונה שפרסמתי בנושא.נכתב ע"י bracha;1312196:א. איזה אזהרה יש פה? סתם להלחיץ אנשים? אני לא רואה פה אזהרה.
ב. כמו שהביאו ולקחו יכולים גם לשים שוב.
וודאי שיכולים להחזיר שוב, רק כרגע אין עדיין...נכתב ע"י eden7115;1312118:בירושלים אין כיפת ברזל מערכת כיפת ברזל ולכן טיל שנשלח לירושלים - נופל בירושלים!
חשוב במיוחד להשמע להנחיות וללכת למרחבים המוגנים!
נכתב ע"י gila;1312143:אם אין חלונות בחדר מדרגות והבניין יותר מ2 קומות יש לצאת לחדר מדרגות לקומה השנייה. אם יש חלונות בחדר מדרגות יש להסתתר בהול בבית או בחדר הכי פנימי ללא קירות חיצוניות. כמובן לא באמבטיה או איזורים עם חרסינות.
וה' ישמור על כולנו!!!
נכתב ע"י yaffab;1312209:כן, כיפת ברזל.
ה' שהוא מחסי ומצודתי נתן בינה בלב בשר ודם להמציא את הכלי הזה.
אין לי מושג מהיכן אתם, אבל בשעה האחרונה היא יירטה כאן מטח מטורף של טילים.
ב"ה שנתן מחכמתו לבני אדם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אמא של :-), כוכבה ה., yael48 ועוד 16 משתמשים19 //