ירושלים בלילה

• הוסף לסימניות
ואוו!!! לא הייתי מתנגדת לאחת כזו בסלון!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ענ----ק

• הוסף לסימניות
נראה לי טיפטיפה שטוח, לא?
נראה לי חסר קונטרסטיות.
זווית מעניינת.

• הוסף לסימניות
תמונה מלאת אוירה וממוסגרת בצורה טבעית- יפיפה!

• הוסף לסימניות
תמונה פצצתית כל הכבוד

• הוסף לסימניות
יפה מאד, נראה כמו ציור. בהתחלה חשבתי שזה אכן ציור. הקיר נראה מצוייר.

• הוסף לסימניות
התמונה ממש ממש מוצלחת, אם כי נראה לי שהצבע הכתום שולט מאד.
הזכירה לי את הסלון של סבתא רבא... היו היה...

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה בסדר אם אתן לאחינית שלי לקשט עם התמונה את מחברת ירושלים?
בלי להעליב את התמונה, הייתי תולה אותה בכניסה לבית!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
אין שום מלך ששולט בתמונה משהו להתמקד בו. (חוץ מהבזק האור שמגיח מבין העצים.)

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
אפשר נתונים?

• הוסף לסימניות
אין לי את הנתונים של התמונה, צילמתי את זה במצלמה חילופית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shoshan;708735:
אין לי את הנתונים של התמונה, צילמתי את זה במצלמה חילופית
הנתונים מופיעים באקזיף (נתוני צילום) של התמונה....

• הוסף לסימניות
הקומפוזיציה מפוספסת לטעמי ...
המיקום והתנאים טובים אבל חסר הדרמטיות והעניין בתמונה!!

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה