כללי "ירושלים" - photoshop art

• הוסף לסימניות
"ירושלים" בעבר, בהווה ובעתיד.. כל אות בעצם קיבלה את הביטוי שלה עם פתגם/פסוק מותאם אישית.
את רוב ככל התמונות זכיתי לצלם בעצמי בשנתיים האחרונות,

מקווה שתאהבו ותרגישו חופשי להעיר ולהאיר :)
הצלחות לכולם!

יA MeirRoshDesign.jpg

ר MeirRoshDesign.jpg

ו MeirRoshDesign.jpg

ש MeirRoshDesign.jpg

ל MeirRoshDesign.jpg

יB MeirRoshDesign.jpg

ם MeirRoshDesign.jpg

ירושלים MeirRoshDesign.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים ביופיו!!
הייתי מקשטת את הסוכה עם זה

• הוסף לסימניות
מקסים!

כמה הגיגים שעלו לי:

-גם באותיות הייתי מנסה לעשות איזו מניפולציה עדינה לשלבן יותר בסגנון הכללי.

-באות ו' לדעתי יותר מן הראוי להכניס תמונות של בתי מדרשות ובתי כנסת מפוארים ורחבים.
גם במישור האמנותי וגם במישור הרעיוני.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממש תודה לכולם על הפרגון ועל ההארות!

אומנותתתת.
אין מילים!!

מותר לשאול אם זה נעשה כפרויקט עצמאי? או ללקוח?

תודה רבה!!
נעשה כפרוייקט עצמאי בין 2 ל-4..

• הוסף לסימניות
מדהים! אמנות יחודית ומיוחדת.
יש מצב שתמכרו את זה כפוסטר / שמשונית לסוכה?

-באות ו' לדעתי יותר מן הראוי להכניס תמונות של בתי מדרשות ובתי כנסת מפוארים ורחבים.
גם במישור האמנותי וגם במישור הרעיוני.
גם לדעתי.

• הוסף לסימניות
אין על הפרגונים של פרוג!! תבורכו!

מדהים! אמנות יחודית ומיוחדת.
יש מצב שתמכרו את זה כפוסטר / שמשונית לסוכה?

כפוסטרים A3 יש מצב (שנה שעברה הדפסתי כמה עבודות כפוסטרים)

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!!!
ממש אמנות

מצטרפת למי שכתב שכדאי לטפל באותיות, שישתלבו יותר בסגנון הרך והענוג

• הוסף לסימניות
כולי נפעמת!
;)

עבודה מיוחדת, אומנות במיטבה!!!
הביצוע, הרעיון, וואו.

וזה בטח סיפוק גדול כשאתה חתום גם על התמונות...

• הוסף לסימניות
מאיר ידידי היקר, אתה פשוט אלוף!!!! אין לי מילה אחרת אמנות של ממש!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!
הצעות לייעול: הייתי מנסה להריץ אקשנים שונים של צבעי מים וכדו' גם על התמונות עצמם, זה ישדרג את התמונות ל'יצירות'.
הייתי מנסה גם כן, את האותיות בלבן, עם רקע כהה - מורכב מ'כתמים' מכוונים (כמו שיש בצורה יפה), וגם על התמונות, כך זה ייצור אפקט של קריאות מרחוק ולא מקרוב, מתאים מאד לסוכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה