כללי ירושלים

• הוסף לסימניות
מעונינת בתמונת ירושלים בסגנון זה:עדיפות לאיכותית.
גם בתשלום סמלי.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
העיקר שיהיה נוף יפה של ירושלים.

• הוסף לסימניות
:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
עדיין צריכה?
יש לי כמה תמונות של נוף ירושלמי יפה אבל לא ממש בסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
עדיין צריכה! מי שיכול לשלוח לי ו להעלות לפה אפילו מוקטן גם בתשלום!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש בכיוון הזה אבל יותר איכותי...
תודה!

• הוסף לסימניות
הציורים הנ"ל מגלרית אלכסנדר עולים המון.. 150$+
ועם האתר הזה אל תתעסקי!
http://www.jerusalemshots.com/he
תעשי חיפוש פה בפרוג תקראי ספורים מחרידים איזה תביעות הם תופרים

• הוסף לסימניות
יש לי תמונות פחות היקפיות יותר ספיציפיות.
מגדל דוד ביום ובלילה. וכן טחנת קמח בימין משה.
אם אכן זה עונה על הצרכים אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
אשמח לראות את התמונות זה לתמונה כמו דקופז' כמה שכבות תודה!

• הוסף לסימניות
עדיין זקוקה לתמונות של ירושלים במיוחד הכותל או מגדל דוד (אחרי חיפוש מקיף באתר וברשת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1162012:
עדיין זקוקה לתמונות של ירושלים במיוחד הכותל או מגדל דוד (אחרי חיפוש מקיף באתר וברשת)
העלתי לפה לאחרונה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=152068
יש לי כמובן עוד אלפי תמונות
תוכלו לפנות בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה