כללי ירושלים

• הוסף לסימניות
למישהו יש אולי קובץ וקטורי של ירושלים, חומות, כותל?
אני צריכה ממש דחוף!!
משהו כזה

קבצים מצורפים

• 10288352.jpg
    10288352.jpg
    KB 96 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
הנה יש לי כמה

קבצים מצורפים

• ירושלים.png
    ירושלים.png
    KB 2.4 · צפיות: 69
  • - קוי מיתאר צבעונים.png
    - קוי מיתאר צבעונים.png
    KB 29.4 · צפיות: 56
  • בציור.png
    בציור.png
    KB 56.6 · צפיות: 56
  • גוון חום.png
    גוון חום.png
    KB 25.6 · צפיות: 73
  • rar
    6.1 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;n4936667:
הנה יש לי כמה

תודה! מאד עזר לי!
סליחה על החוצפה בשאלה, אבל אולי יש לך את זה בקובץ וקטורי?

• הוסף לסימניות
בקובץ RAR המצורף - זה הקבצים הויקטוריים!
אגב האחרון, קוי מתאר צבעוניים - לא יודעת למה זה היה מתוייג לי כירושלים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;n4940089:
בקובץ RAR המצורף - זה הקבצים הויקטוריים!
אגב האחרון, קוי מתאר צבעוניים - לא יודעת למה זה היה מתוייג לי כירושלים....

אה, לא שמתי לב אליו...
ממש תודה!!!!!!!
והאחרון באמת נראה קצת כמו יריחו.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה