תנו לי ביקורת ירושלים

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מצלמת כאן
עם הבובה הזו בכלל זו היתה חוויה
נופים ייחודיים וקסומים
D38A2789.jpg
D38A2770.jpg

• הוסף לסימניות
שלמות!
תינוקת מטריפה!
[סורי על הבורות, זה בימין משה?]

• הוסף לסימניות
כמה מתיקות:)
ראיתי כבר שהעלת לתיקיית עבודות
ממש אהבתי:)

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות, האווירה קסומה ביותר...

לגיל הזה צריך אליפות מיוחדת!

• הוסף לסימניות
גמני פגשתי את הבובה הזו בתיקית עבודות שלך :rolleyes:
תמונות יפות!!

• הוסף לסימניות
תמונות יפהפיות!
בובה אמיתית!
לא פחדתם שהיא תיפול למזרקה? כזו פיצקית...

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מצלמת כאן
עם הבובה הזו בכלל זו היתה חוויה
נופים ייחודיים וקסומים

תמונות מהממות!!!
בד"כ אני לא פותחת שוב פוסטים, אא"כ היה שם משהו מיוחד שאהבתי, הפעם אני לא רגועה...
אני מצלמת שם המון המון המון, אבל התמונות שלך הן אחרות... הן פוסטרים!!!
החדות, הבוקה והיופי משגעים!!

• הוסף לסימניות
מושלם!!
אין על ירושלים;)
תמונות מהממות!!!
בד"כ אני לא פותחת שוב פוסטים, אא"כ היה שם משהו מיוחד שאהבתי, הפעם אני לא רגועה...
אני מצלמת שם המון המון המון, אבל התמונות שלך הן אחרות... הן פוסטרים!!!
החדות, הבוקה והיופי משגעים!!
תודה רבה איזה כיף לקרוא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה